×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 14:08

«Χτίζει» τη νέα χρονιά ο Πανθηραϊκός

Μπροστά στην 2η συνεχόμενη πρόκληση στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ο Πανθηραϊκός στοχεύει πλέον να επικεντρωθεί σε στοχευμένες κινήσεις, δημιουργώντας μια ομάδα που θα ενδυναμωθεί σε καίριες θέσεις και έχοντας στον πάγκο της, έναν «οραματιστή». Η εμπειρίες που περισυνέλεξε η ομάδα της Σαντορίνης, τη σεζόν που πέρασε, αποτελούν αρωγό, για να μπορέσει να σταθεί όρθιος ο σύλλογος στο «δύσβατο» πρωτάθλημα που έρχεται.

Έχω σταθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά και τη χρονιά που πέρασε, στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Πανθηραϊκού.

Και δεν εννοώ μόνο στο ότι σαν νεοφώτιστος στη Γ’ Εθνική κατηγορία, μπόρεσε να βγάλει εις πέρας ένα πρωτάθλημα, με πολλές από τις ομάδες που είχε να αντιμετωπίσει, να αποτελούν θεσμό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν εννοώ ότι στην πρώτη του θητεία στα σαλόνια του «επαγγελματικού» ποδοσφαίρου, «κατάφερε» (γιατί περί κατορθώματος πρέπει να μιλάμε) όχι μόνο να μην υποβιβαστεί ξανά στα τοπικά, αλλά και να τερματίσει 9ος, ισοβαθμώντας με την Τριγλία Ραφήνας.

ΛΑΘΗ

Προσωπικά θεωρώ ότι φέτος θα μπορέσει ο σύλλογος να αποφύγει τα περσινά λάθη, περιορίζοντας κάπως τις άστοχες –μεταγραφικά- κινήσεις, συγκριτικά με το μπάτζετ, το οποίο κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Σίγουρα κάποιες μεταγραφές δεν βγαίνουν (αυτό είναι και παράδειγμα μεγάλων ομάδων), ωστόσο ίσως το σκάουτινγκ του συλλόγου, καταφέρει να φέρει στο νησί της Σαντορίνης, ποδοσφαιριστές που μπορούν και έχουν να δώσουν πολλά στον Πανθηραϊκό.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εδώ λοιπόν έγκειται και το κομμάτι της εμπειρίας, όπως και προαναφέραμε. Ο Πανθηραϊκός πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί για δεύτερη φορά στη Γ’ Εθνική, έχοντας ωστόσο συλλέξει αρκετά οφέλη από την περσινή θητεία του.

Το αν κάνει κάποιος ποδοσφαιριστής ή όχι, σίγουρα το γνωρίζει καλύτερα ο Γιώργος Αρχοντάκης, ο οποίος από ότι φαίνεται, έχει στα χέρια του, υλικό που μπορεί να φέρει εις πέρας την αποστολή της ομάδας, η οποία όμως μην ξεχνάμε και με τις μισές ομάδες περίπου να υποβιβάζονται, δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Το «μπαμ» έγινε. Ναι ο Φαμπίνιο είναι παίκτης που μπορεί με την πολυετή εμπειρία του να καθοδηγήσει και τους υπόλοιπους. Είναι ποδοσφαιριστής που παίζει με «μυαλό» όπως συνηθίζεται να λέγεται στην γλώσσα του.. γηπέδου. Είναι αυτός που μπορεί να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της ομάδας του, όταν αυτή προηγείται, να πάρει και κανά φάουλ για να περάσει το χρονόμετρο. Μην ξεχνάμε πως ο Πανθηραϊκός δέχτηκε ουκ ολίγες φορές τέρματα στην εκπνοή των παιχνιδιών, κάτι που του στέρησε βαθμούς, σε αγώνες που κατά γενική ομολογία άξιζε τη νίκη.

Ταυτόχρονα οι ανανεώσεις συμβολαίων αλλά και οι αποκτήσεις των Καμπόσο, Γκίκα και Μπίρη μπορούν να του δώσουν βάθος στην ενδεκάδα, προστεθέντος και των «τρεξιμάτων» που χρειάζονται στα 90 λεπτά ενός αγώνα.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Όπου υπάρχει καπνός κάπου υπάρχει και φωτιά». Ακριβώς αυτό ισχύει και στην περίπτωση της διοίκησης του Πανθηραϊκού, πάντα με καλοπροαίρετη διάθεση. Οι άνθρωποι που στελεχώνουν το σωματείο, ακόμα και με αυτούς που προστέθηκαν τελευταία, δείχνουν πώς πέρα από την μεγάλη οικονομική ενίσχυσή τους, διαθέτουν και την ανάλογη πείρα αλλά και όλα τα φόντα, ώστε η ομάδα κάθε χρόνο να γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Κύριο μέλημά τους είναι ο Πανθηραϊκός με τη βοήθεια του Γιώργου Αρχοντάκη να παραμείνει στην κατηγορία και γιατί όχι κάποια στιγμή, να μην χτυπήσει και την πόρτα της Football League.  

     

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares