Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 23:50

Το ευχαριστώ του ΠΟ Πάρου για τον 7ο Ποδηλατικό Γύρο

Ο 7ος Ποδηλατικός Γύρος Πάρου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τον ΠΟ Πάρου να βάζει ψηλά τον πήχη όσο αφορά τις ποδηλατικές διοργανώσεις στο νησί.

Δίπλα στο σωματείο στάθηκαν φορείς και χορηγοί που συνέβαλαν τα μέγιστα για την ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα.

Μέσω ανακοίνωσης του ο ΠΟ Πάρου ευχαριστεί τους αρωγούς αυτής της προσπάθειας:

Ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου μαζί με τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Πάρου, την ΚΔΕΠΑΠ, τον ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ, το Σωματείο Φίλων Πάρκου Πάρου, τα τοπικά διαμερίσματα και τους συλλόγους (Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς - ΑΤΛΑΝΤΙΣ Άσπρο Χωριό - ΑΣΤΕΡΑΣ Μαρμάρων - Γυναικών Μάρπησσας - Λευκών ΥΡΙΑ - ΜΕΑΣ Κώστου), συνδιοργάνωσαν για έβδομη συνεχή χρονιά τον Ποδηλατικό Γύρο Πάρου.

Ο καιρός δεν μας τα ''χάλασε'' και όλα κύλησαν ομαλά για τους 110 ποδηλάτες που ξεκίνησαν και τερμάτισαν από το όμορφο λιμανάκι της Νάουσας.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που βρέθηκαν κατά μήκος της διαδρομής και συνέβαλαν στην ασφάλεια των ποδηλατών. Ευχαριστούμε τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου και του Λιμεναρχείου Πάρου για την συνδρομή τους, καθώς και τους δέκα φίλους-μοτοσικλετιστές που συνόδευαν τους αθλητές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης και συγκεκριμένα:
«BLUE STAR FERRIES, CAFE CARINO, RAGOUSIS BAKERY, ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Μ. ΚΙΡΜΠΑΣ ΣΤ. ΒΡΑΧΝΑΣ, ΜΙΧΑΛΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, PARARAM, OIKONOMAKIS CYCLES, GO CYCLE, PRO ACTION, AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΖΟΥΜΗΣ Α.Ε, SAINT ANDREA SEASIDE RESORT, LS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, COLOR BOX, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και τους χορηγούς επικοινωνίας ΗΧΩ FM και ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ».

 

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                       Ο Γραμματέας

ΚΑΛΑΚΩΝΑΣ Νικόλαος                         ΣΙΓΑΛΑΣ Αναστάσιος

 

Ένας καταπληκτικός αγώνας στην Πάρο [vid]

Τελικά αποτελέσματα του 7ου Ποδηλατικού Γύρου Πάρου

Φωτοστιγμές από τον 7ο Ποδηλατικό Γύρο Πάρου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares