Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 20:31

Το ευχαριστώ του Ν.Ο. Τήνου

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Τήνου, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους κα την ευγνωμοσύνη τους προς τη Διοικούσα Επιτροπή του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, το Δήμο Τήνου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου, το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου και το Λιμεναρχείο Τήνου που για άλλη μια φορά στάθηκαν κοντά μας και μας υποστήριξαν σε όλες τις ανάγκες που προέκυψαν κατά τη διοργάνωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα ¨Τρίγωνο Κυκλάδων¨ και παράλληλα παρέστησαν μέσω των εκπροσώπων τους, στην εκδήλωση απονομής των επάθλων μετά τον τερματισμό των σκαφών, στο σκέλος Σύρος –Τήνος.


Αναγνωρίζουμε και αξίζει να σημειώσουμε ότι η παρουσία των ανωτέρω είναι διαρκής όλα τα χρόνια λειτουργίας του Ομίλου μας, η έμπρακτη υποστήριξή τους σε οικονομικό, υπηρεσιακό αλλά και προσωπικό επίπεδο, ενισχύει τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για να συνεχιστεί η λειτουργία του Ναυτικού Ομίλου Τήνου αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Ευχαριστίες απονείμουμε στους άριστους επαγγελματίες της τοπικής αγοράς, ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που αγκάλιασαν την πρόταση μας και προσέφεραν δωρεάν τοπικά εδέσματα και ποτά σε μεγάλες ποσότητες στα πληρώματα των σκαφών και σε όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση απονομής.

Η Τηνιακή κουζίνα ταξίδεψε το Αιγαίο καθώς τα φαγητά ήταν υπεραρκετά και μοιράστηκαν στα σκάφη, μαζί τους ταξίδεψαν και μπίρες ΝΗΣΟΣ προσφορά της Τηνιακής ζυθοποιίας. Με την προσφορά σας αυτή συμβάλλατε τόσο στην προβολή της Τηνιακής φιλοξενίας όσο και στην προβολή της Τηνιακής γαστρονομίας.

Αναφέρουμε τα καταστήματα και τους επαγγελματίες, που προσέφεραν δωρεάν προϊόντα και υπηρεσίες ως ελάχιστο τρόπο έκφρασης των ευχαριστιών μας.

Kατάστημα χαρτικών ειδών: Bropito, Ηλεκτρολογείο Δημήτρη Δασύρα, κ. Ανδρεά Τσιμέκη για τη προσφορά του VHF, τα καταστήματα Νώε, τον κ. Νίκο Μινάρδο για τη σχεδίαση και προσφορά των banner, την κάβα του Ιάκωβου Φιλιππούση, το ξενοδοχείο ΑΙΟΛΟΣ, τον κ. Βελαλόπουλο Στέλιο και Αργύρη και τα αδέρφια Γιάννη και Νίκο Δελατόλα για τη διάθεση των σκαφών τους που χρησιμοποιήθηκαν ως σκάφη επιτροπής, τέλος τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος , ''Μεταξύ μας'', ''Ξέμπαρκο'', ''Φραγκίσκες'', ''Exo Catering'', ''Σπιτικό-Αρτοποιείο'', ''Χάλαρης'', ''Μικρό Καράβι'', ''Θαλασσάκι'', ''Σαν Αλάτι'', ''Σκούνα'', ''Παλιά Παλλάδα''.

Δηλώνουμε ότι με την αμέριστη συμπαράσταση των Αρχών του τόπου, της Τηνιακής κοινωνίας, των φίλων και των χορηγών που μας στηρίζουν καθώς και των αδερφών Ναυτικών Ομίλων θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Ναυτικού Ομίλου Τήνου και η πραγμάτωση των σκοπών και στόχων μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Αντιπρόεδρος                                              Γεν. Γραμματέας

Μάνθος Δελατόλας                                      Μαρία Δενεκαρία

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares