Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 02:57

Θα αλλάξουν πολλά, αγαπάμε το ποδόσφαιρο

Η Γενική συνέλευση και οι εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων πλησιάζουν και οι κινήσεις των δύο συνδυασμών που θα διεκδικήσουν την προεδρία έχουν κορυφωθεί, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις – παρουσιάσεις.

Το S.C. πιστό στην ενημέρωση των αναγνωστών του και με άποψη σε ότι αφορά το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο έκανε την δική του προσπάθεια να αποσπάσει τις πρώτες δηλώσεις και από τους δύο συνδυασμούς με τον κ. Καφτηράνη και τον κ. Χωριανόπουλο που θα συμπορευθούν στις επερχόμενες εκλογές να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας, κάνοντας μία πρώτη κοινή τοποθέτηση, δείχνοντας παράλληλα τις προθέσεις και το όραμα του συνδυασμού τους για το αύριο της ένωσης και του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Οι δύο άνδρες παρά τις πιέσεις μας δεν μπήκαν σε ονοματολογία, αλλά προχώρησαν στην ακόλουθη κοινή δήλωση που έκανε αίσθηση όσον αφορά το κομμάτι της διαιτησίας, πράγμα που σημειώνουμε ότι ακούγεται για πρώτη φορά από επίσημα χείλη: ''Τις επόμενες ημέρες θα έχετε στα χέρια σας τον συνδυασμό μας που θα αποτελείτε από νέα και έμπειρα μέλη και θα είναι σε θέση να φέρει μία διαφορετική μέρα στο ποδόσφαιρο. Αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι ήρθε η ώρα των σωματείων. Δεσμευόμαστε ότι θα υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση και δικαιοσύνη, με ταυτόχρονη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε αυτό της διαιτησίας που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά''.

Όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας και την σχέση που επιθυμούν να χτιστεί με τα σωματεία οι δύο άνδρες τόνισαν: ''Έχουμε να κάνουμε πολλά... απο την επομένη κιόλας των εκλογών θα προσπαθήσουμε για την οικονομική ανακούφιση των σωματείων βασιζόμενοι σε πολλές σκέψεις και προτάσεις δικές μας αλλά και των σωματείων. Θέλουμε να επιδιώξουμε συνεργασίες με όλους τους φορείς και πρώτα από όλους την ΕΠΟ. Υπάρχει σχέδιο και όραμα και αυτό είναι κοινό με τις ομάδες των Κυκλάδων. Γι αυτό άλλωστε έχουμε αποφασίσει οι ομάδες μέσω των προέδρων τους να είναι αυτές που θα αποφασίζουν για τα κύρια ζητήματα που της αφορούν. Θέλουμε να έχουν λόγο τα σωματεία και γι αυτό θα προχωρήσουμε σε συνεδριάσεις του Δ.Σ. Της Ένωσης που θα γίνονται σε διάφορα νησιά... γιατί ΕΠΣ ίσον σωματεία χωρίς αυτά δεν υπάρχει ΕΠΣ''.

Και κλείνοντας, ανανεώνοντας το ραντεβού για μία συζήτηση εφ όλης της ύλης είπαν: ''Γνωρίζουμε πολύ καλά όλα τα προβλήματα και θα αγωνιστούμε για να δώσουμε λύσεις, αγαπάμε το ποδόσφαιρο, είμαστε μέσα στο ποδόσφαιρο, είμαστε κοντά σε όλα τα νησιά, γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες. θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των σωματείων με ειλικρίνεια και κυρίως αξιοπρέπεια. Με τέτοιες σχέσεις θα κτίσουμε μαζί το παρόν και το μέλλον του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου''.

Το μέχρι τώρα ρεπορτάζ μας για τον συνδυασμό του κ. Καφτηράνη αναφέρει τα εξής ονόματα: Μάριος Γαλανος, Στέλιος Μπόνης, Γιώργος Σακελάρης, Πέτρος Ραουζαίος και Νίκος Μουστάκας, Γιώργος Χωριανόπουλος, Θέμης Κούτρας, Κώστας Μουτάφης, Αντώνης Χουσαθανάς, Σάκης Μαραγκός, Γιάννης Συνοδινός, ενώ για την εξελεγκτική επιτροπή έχουν ακουστεί τα ονόματα των, Μιχάλη Παράβαλου και Αποστόλη Ρουσσουνέλου.

*Το ρεπορτάζ έγινε μετά από έντονες προσπάθειες να μιλήσουμε και με τους δύο συνδυασμούς. Τελικά δεν κατέστη δυνατών να έχουμε και τις δύο πλευρές και η επιθυμία τους γίνεται καθόλα σεβαστή. Ωστόσο ευελπιστούμε να έχουμε και την δεύτερη άποψη σύντομα γιατί εμείς έχουμε άποψη για τα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και πάγια επιδίωξή μας είναι να δίνουμε βήμα σε όλους.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares