Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 01:45

Ο Πανθηραϊκός τον πρώτο λόγο

Σκόραρε σαν πολυβόλο ωστόσο η ομάδα του δεν κατάφερε να κατακτήσει κανέναν από τους στόχους της για την φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον στράικερ του Πανθηραϊκού Ντέμη Ζώνα που είχε φέτος ένα μοναδικό ρεκόρ με την φανέλα του Πανθηραϊκού καθώς σε 18 συμμετοχές πέτυχε 36 τέρματα!

Τα γκολ που πέτυχε περνούν σε δεύτερη μοίρα γι αυτόν, αφού η αποτυχία είναι κάτι που τον έχει στεναχωρήσει, πράγμα που δήλωσε το S.C.: ''Πικρία υπάρχει σίγουρα... είχαμε πάρα πολύ καλή ομάδα, παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και μόλις δύο ήττες σε όλη τη σεζόν μας στέρησαν τον τίτλο'', είπε ο Ντέμης Ζώνας και συνέχισε καυτηριάζοντας τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος: ''Πιστεύω ότι ήταν πολύ άδικο το σύστημα... έχω κατακτήσει 8 πρωταθλήματα στην καριέρα μου, αλλά πρώτη φορά μου συμβαίνει να καταδικάζεται μία ομάδα με μόλις ένα κακό αποτέλεσμα''.

Όσον αφορά το μέλλον του ο Ντέμης Ζώνας έδωσε τον πρώτο λόγο στον Πανθηραϊκό, για τον οποίο στάζει μέλι: ''Στον Πανθηραϊκό όλα λειτουργούν τέλεια... οι άνθρωποι της διοίκησης είναι πολύ καλοί και μου φέρθηκαν Βασιλικά και μας παρείχαν ότι χρειαζόμασταν. Φυσικά τον πρώτο λόγο στα μελλοντικά μου σχέδια τον έχει ο Πανθηραϊκός''.

Για τα όσα γράφονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα o φορ του Πανθηραϊκού τόνισε: ''Δόξα το θεό έχω αρκετές προτάσεις ακόμα και από ομάδα της football Legue και μία από το εξωτερικό. Επίσης υπάρχουν προτάσεις από football league 2 και από το τοπικό, μεταξύ αυτών με έχει πλησιάσει και ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου Γιώργος Φώσκολος τον οποίο και εκτιμώ. Όλες αυτές οι προτάσεις φυσικά με τιμούν ως ποδοσφαιριστή αλλά για μένα όπως σας είπα τον πρώτο λόγο έχει ο Πανθηραϊκός''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares