Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 07:40

Ολοκληρώθηκε το 2ο περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτίου Αιγαίου που διοργάνωσε ο Ο.Α. Σύρου

Ολοκληρώθηκε το 2ο περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτίου Αιγαίου που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σύρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Ο.Π.Α.Σ. του Δήμου Σύρου Ερμούπολης.

Το τουρνουά στέφθηκε με επιτυχία από πλευρά συμμετοχών αφού ο αριθμός των αθλητών ξεπέρασε τους 50!.

Το επίπεδο ήταν συναρπαστικό, αγωνιστικό και άφησε ευχαριστημένους όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος του ομίλου Κος Μαραγκός Νικόλαος και το Δ.Σ., ευχαρίστησαν τα παιδιά και τους γονείς για την παρουσία-συμμετοχή τους στο τουρνουά του συριανού ομίλου.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Περιφερειάρχη Κο Μαχαιρίδη Ιωάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Πουσαίο Γεώργιο και κυρίως τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Γρυπάρη Δημήτρη για την παροχή αθλητικών υλικών και για την αμέριστη συμπαράσταση του τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συνεργασίας για την γρηγορότερη επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε κατά τις διοργανώσεις που αναλαμβάνει ο όμιλος.

Συνεχίζοντας ευχαρίστησε τον Ο.Π.Α.Σ. του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, το προσωπικό του Α.Κ.Δ.Ε. για την άψογη συνεργασία που υπάρχει πολλά χρόνια τώρα.

Χορηγοί του τουρνουά ήταν το κατάστημα αθλητικών ειδών OLYMPIC SPORT και τα Οπτικά ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΗΣ.

Έκπληξη για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Ο.Α. Σύρου υπήρξε το Σάββατο 13/7/2013 με την δωρεάν προσφορά frozen yogurt, από το μέλος του Συλλόγου Κο Σταύρο Κοή, δίνοντας μια νότα δροσιάς στην ήδη ζεστή μέρα.

Ο όμιλός επιθυμεί να καθιερώσει τέτοιου είδους αγώνες που έχουν σαν σκοπό την προώθηση της ευγενούς άμιλλας και του υγιή αθλητισμού.

tournoua-oas-13-7-2013-2

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares