Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 11:05

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Νάξο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών

Τένις, ένα άθλημα που μπορεί κάποτε να ήταν για λίγους, σήμερα όμως είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και μέρα με την ημέρα κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές.

Το οφείλει και στους Τσιτσιπά - Σάκκαρη πυ διακρίνονται σε Παγκόσμιο επίπεδο, όμως η αλήθεια είναι ότι όσο υπάρχουν γήπεδα και όμιλοι που προσφέρουν τη δυνατότητα εκμάθησης του αθλήματος, οι νέοι θα έρχονται στα κορτ... 

Ενας απο τους πλέον δυναμικούς όχι μόνο στις Κυκλάδες αλλά στο Νότιο Αιγαίο, είναι ο Αθλητικός σύλλογος Αθλοπαιδεία Νάξου που  φιλοξένησε για 2η συνεχόμενη χρονιά Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε 2, στις εγκαταστάσεις του  Naxos Tennis Club στις 16 με 19 Σεπτεμβρίου. Και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά... Και δεν ήταν η μόνη διοργάνωση. Για πρώτη φορά είχαμε και αγώνες με χρηματικό έπαθλο. Κάτι που δεν έχει προηγούμενο στις Κυκλάδες. Και προκάλεσε το ενδιαφέρον υψηλού επιπέδου αθλητριών... 

Ας δούμε πρώτα τι έγινε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις Ε 2 (για μικρές ηλικίες)... 

Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες 14 ετών από όλη την Ελλάδα καθώς και ντόπια παιδιά του συλλόγου μας.

Νικητής στα αγόρια ήταν ο Αφρουδάκης Π  του Ο.Α Βούλας και στα κορίτσια η Μπαμπαρούτση  Α του  Ο.Α Άτλας . Την δεύτερη θέση στα κορίτσια πήρε η Μαργαρίτη Δανάη με καταγωγή από την Απείρανθο της Νάξου.

Η δράση όμως της Αθλοπαιδείας  συνεχίστηκε και με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών στις  21 με 23 Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φόρα στο νησί μας .

Οι συμμετέχουσες ηλικίας 14 με 79 χρονών. Νικήτρια του τελικού ήταν η Αλεξάνδρα Μάγια και κέρδισε χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ.

Και τα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα  πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον Αντιδήμαρχο αθλητισμού και πολιτισμού κ. Βαγγέλη Κατσαρά και την αντιπεριφερειάρχη μεταφορών και επικοινωνίας κα Ευδοκία Κατσάνη ενεργό μέλος του Club για την ιδιαίτερη υποστήριξη.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη και υπεύθυνο αθλητισμού στις  κυκλάδες  κ Γεώργιο Λεονταρίτη για την ιδιαίτερη βοήθεια και στήριξη.

PANELLINIO NAXOS 1PANELLINIO NAXOS 2PANELLINIO NAXOS 3PANELLINIO NAXOS 4PANELLINIO NAXOS 5PANELLINIO NAXOS 6PANELLINIO NAXOS 7

Ρεπορτάζ: naxospress.gr 

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares