Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 11:19

Η προκήρυξη του ''Naxos Open 2022'' Ανδρών - Γυναικών

Το ''Naxos Open 2022'' Ανδρών - Γυναικών διοργανώνει μεταξύ 1 και 10 Αυγούστου το Naxos Tennis Club, που έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη του αγώνα.

Η προκήρυξη: 

Οι αιτήσεις - δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τη Παρασκευή 29 Ιουλίου και ώρα 18:00, ως εξής:

  1. στη γραμματεία του Naxos Tennis Club
  2. με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφονται το έτος γέννησης και το κινητό τηλέφωνο του συμμετέχοντος.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις εγκαταστάσεις τoυ Club (Άσπρα Σπίτια Χώρα Νάξου) την Σάββατο 30 Ιουλίου και ώρα 20:00.

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Οι αγώνες θα διεξάγονται με απόλυτη σειρά, ύστερα από κλήρωση, μετά τις 17:00 κάθε ημέρα και για τη σειρά των αγώνων θα υπάρχει σχετική ενημέρωση την προηγούμενη ημέρα από την ιστοσελίδα του Naxos Tennis Club. Τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα θα μπορούν να γίνονται με ευθύνη και συνεννόηση των ιδίων αθλητών μεταξύ τους με έγκαιρη ενημέρωση της γραμματείας των αγώνων.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 30 ΕΥΡΩ.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ

Υπεύθυνος αγώνων ορίζονται ο κ. . Θανάσης Κούρτης (6974-583223)

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 

Επιδιαιτητής αγώνων ορίζεται ο κ. Μανώλης Μανωλάς (6941-652586)

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Θα ανακοινωθεί

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων ιατρική βεβαίωση η οποία τους επιτρέπει την συμμετοχή τους σε αγώνες, η ισχύ της οποίας θα είναι για ένα έτος από την ημερομηνία έκδοσης. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής - υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναγράφουν ότι έχουν λάβει γνώση της προκήρυξης και των κανονισμών του τουρνουά και ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη της υγείας τους, καταθέτοντας επίσης το παράβολο συμμετοχής (sing in).

Οι αθλητές θα πρέπει να εισέρχονται τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και να είναι ενήμεροι όσο αφορά το παράβολο συμμετοχής (sing in). Σε περίπτωση καθυστέρησης του παίκτη πάνω από 15 λεπτά το παιχνίδι θα κατοχυρώνεται στον αντίπαλο παίκτη.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Οι απονομές των κυπέλλων θα γίνουν την Τετάρτη  10/8/2021 μετά το τέλος των αγώνων.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ

Θα δημιουργηθεί Ταμπλό ανοικτής συμμετοχής ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε τουλάχιστον δύο αγώνες με τη δημιουργία, μετά τον πρώτο γύρο, ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας (consolation).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στα (2) νικηφόρα sets με tie break των (7) πόντων στην ισοπαλία (6 – 6) games. Σε περίπτωση 3ου set θα παίζετε tie break των 10 πόντων.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

OPEN 2022

Η διεύθυνση του Naxos Tennis Club

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares