Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 20:03

Πάλεψε, αλλά λύγισε η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε απέναντι στη Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια αλλά ηττήθηκε με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από το τουρνουά στο Νότιγχαμ.

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 4-6, 6-4, 3-6 από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια στα προημιτελικά του τουρνουά του Νότιγχαμ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν είχε καλή απόδοση, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη και έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλό της να πάρει μία μεγάλη νίκη. Η Βραζιλιάνα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Τερέζα Μαρτίντσοβα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια απώλεσε το σερβίς της για το 4-2 στο πρώτο σετ. Η 26χρονη αντίπαλός της αντιμετώπισε με επιτυχία το μπρέικ πόιντ στο αμέσως επόμενο γκέιμ. Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να βρει μπρέικ για το 5-4 αλλά η Μάια το πήρε πίσω αμέσως για το 6-4 και το 1-0 στα σετ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε διπλό μπρέικ πόιντ στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ. Η Μάια κράτησε δύσκολα το σερβίς της ενώ ανταπεξήλθε και σε νέα ευκαιρία της Σάκκαρη στο πέμπτο γκέιμ.

Η Σάκκαρη έκανε το πολυπόθητο μπρέικ και προηγήθηκε με 5-3 και στη σειρά έκλεισε το σετ με το σερβίς της.

Στο τρίτο σετ η Βραζιλιάνα είχε τρεις φορές να κάνει μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ αλλά η Σάκκαρη κράτησε με δυσκολία. Η Μάια «έσπασε» το σερβίς της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας για το 5-3 με τη Σάκκαρη να χάνει πολλές ευκαιρίες να πάρει το γκείμ.

Η περσινή ημιφιναλίστ του Ρολάν Γκαρός ήταν φανερά εκνευρισμένη. Η Σάκκαρη έχασε τρεις φορές την ευκαιρία να πάρει πίσω το μπρέικ και η Μάια έκλεισε τον αγώνα στο δεύτερο ματς πόιντ που είχε.

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares