Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 19:00

«Πέταξε» στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς!

Ο Ελληνας τενίστας δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Ελβετό και επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3, 6-4) προκρίθηκε στους «8» της Στουτγκάρδης.

Ανετος, ωραίος και στους «8» του τουρνουά της Στουτγκάρδης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε σοβαρός στο παιχνίδι με τον Ελβετό Ντομινίκ Στρίκερ (Νο. 200 στην παγκόσμια κατάταξη) και επικρατώντας εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-4) πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στη γερμανική πόλη.

Ο συμπατριώτης μας δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον 19χρονο και έφτασε με… μαθηματική ακρίβεια στη νίκη, παρότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που έδωσε φέτος στο γρασίδι. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό Αντι Μάρεϊ, ο οποίος απέκλεισε με 2-0 σετ τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ (6-3, 7-6 [4]).

Στο σημερινό παιχνίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε πέντε games για να βρει τα πατήματά του στο γρασίδι, αλλά όταν έπιασε ρυθμό κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ. Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν τα σερβίς τους μέχρι το 3-2, όταν ο Ελληνας τενίστας έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2. Στη συνέχεια υπερασπίστηκε το σερβίς του και με 6-3 έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη – πρόκριση στα προημιτελικά.

Στο δεύτερο σετ ο συμπατριώτης μας ξεκίνησε εντυπωσιακά και έκανε μπρέικ μόλις στο πρώτο γκέιμ (1-0). Στο τρίτο γκέιμ και με το σκορ στο 2-0 υπέρ του Ελληνα τενίστα, έπιασε βροχή στη Στουτγκάρδη και υπήρξε διακοπή μισής ώρας. Μόλις τα σύννεφα έφυγαν, οι δυο τενίστες επέστρεψαν στο κορτ. Ο Στέφανος παρά τη διακοπή, δεν έχασε τον ρυθμό του. Παίζοντας έξυπνα έφτασε στο 6-4 και πανηγύρισε τη νίκη με 2-0.

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares