Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 08:32

Τουρνουά open από το ''Naxos Tennis Club''

Το Naxos Tennis Club προκηρύσσει ΟΠΕΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του από τη Παρασκευή 02 έως και την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αιτήσεις - δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τη Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 18:00, ως εξής:

α) στη γραμματεία του Naxos Tennis Club

β) με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφονται το έτος γέννησης και το κινητό τηλέφωνο του συμμετέχοντος.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις εγκαταστάσεις τoυ Club (Άσπρα Σπίτια Χώρα Νάξου) την Πέμπτη 01 Αυγούστου και ώρα 20:00΄.

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Οι αγώνες θα διεξάγονται με απόλυτη σειρά, ύστερα από κλήρωση, μετά τις 17:00 κάθε ημέρα και για τη σειρά των αγώνων θα υπάρχει σχετική ενημέρωση την προηγούμενη ημέρα από την ιστοσελίδα του Naxos Tennis Club. Τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα θα μπορούν να γίνονται με ευθύνη και συνεννόηση των ιδίων αθλητών μεταξύ τους με έγκαιρη ενημέρωση της γραμματείας των αγώνων.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 25 ΕΥΡΩ.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ

Υπεύθυνος αγώνων ορίζονται ο κ. Γιάννης Ζευγώλης (6945-598807)

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Επιδιαιτητής αγώνων ορίζεται ο κ. Θανάσης Κούρτης (6974-583223)

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Θα ανακοινωθεί

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων ιατρική βεβαίωση η οποία τους επιτρέπει την συμμετοχή τους σε αγώνες, η ισχύ της οποίας θα είναι για ένα έτος από την ημερομηνία έκδοσης. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής - υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναγράφουν ότι έχουν λάβει γνώση της προκήρυξης και των κανονισμών του τουρνουά και ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη της υγείας τους, καταθέτοντας επίσης το παράβολο συμμετοχής (sing in).

Οι αθλητές θα πρέπει να εισέρχονται τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και να είναι ενήμεροι όσο αφορά το παράβολο συμμετοχής (sing in). Σε περίπτωση καθυστέρησης του παίκτη πάνω από 15 λεπτά το παιχνίδι θα κατοχυρώνεται στον αντίπαλο παίκτη.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Οι απονομές των κυπέλλων θα γίνουν την Κυριακή 11/8/2019 μετά το τέλος των αγώνων.

ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαμονή αλλά και την διατροφή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του Naxos Tennis Club.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ

Θα δημιουργηθεί Ταμπλό ανοικτής συμμετοχής ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε τουλάχιστον δύο αγώνες με τη δημιουργία, μετά τον πρώτο γύρο, ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας (consolation).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στα (2) νικηφόρα sets με tie break των (7) πόντων στην ισοπαλία (6 – 6) games. Σε περίπτωση 3ου set θα παίζετε tie break των 10 πόντων.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Η διεύθυνση του Naxos Tennis Club

open2019_03482.jpg

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares