×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 12:02

ΟΑ ΠΑΡΟΥ: Δελτίο τύπου λήξης

paros-tennis-club

Τα δύο επαγγελματικά τουρνουά τένις γυναικών στην Πάρο έχουν τελειώσει και ο απολογισμός αυτών των δύο εβδομάδων μόνο θετικός μπορεί να θεωρηθεί.

Κάθε εμπλεκόμενος με το τουρνουά έβαλε τη δική του πινελιά για τη δημιουργία μίας επιτυχημένης διοργάνωσης. Από τον συντηρητή των γηπέδων που χωρίς καμία καθυστέρηση ετοίμαζε τα γήπεδα για τους αγώνες και τις προπονήσεις. Τους ανθρώπους που δούλευαν στην καφετέρια και την κουζίνα που χωρίς καμία αντίρρηση φρόντιζαν για τη δροσιά των, περισσότερων από κάθε άλλη φορά, θεατών και τα απαιτητικών μενού των αθλητών. Ως τον υπεύθυνο για τα πλεξίματα των αθλητών, τους αφοσιωμένους διαιτητές και τον ακούραστο επιδιαιτητή που αφού όλοι μας μπαίναμε για έναν χαλαρωτικό αγώνα τένις, προσπαθώντας να μιμηθούμε τις κινήσεις των αθλητριών, εκείνος δούλευε ώστε η επόμενη ημέρα να μη βρει κανέναν απροετοίμαστο.

Και αυτοί είναι μόνο οι άνθρωποι που φαίνονται, διότι πίσω από αυτή τη διοργάνωση υπάρχουν πόσοι ακόμα εμπλεκόμενοι φορείς που αξίζουν την αναφορά μας. Τα δύο ξενοδοχεία των αγώνων το Archipelagos Resort και το Agnanti που φιλοξένησαν υποδειγματικά όλους τους επισκέπτες, τον Όμιλο αντισφαίρισης Πάρου που ανέλαβε τη διοργάνωση από την ΕΦΟΑ και τον Δήμο Πάρου που με την παρουσία του έδειξε να αγκαλιάζει κάθε τέτοια διοργάνωση.

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να κάνουμε στους χορηγούς του τουρνουά που ο καθένας για τον δικό του λόγο, είτε είναι αγάπη για το άθλημα, είτε είναι στήριξη αθλητικών γεγονότων στο νησί, βοήθησαν στη διεξαγωγή των δύο επαγγελματικών τουρνουά 10.000$. Το μπαρ Evinos στην παραλία της Παροικιάς, το εστιατόριο - καφέ Λωτοφάγος και το Restaurant – Beach bar Magaya την παραλία της Σουβλιάς ήταν οι κύριοι χορηγοί των αγώνων. Τέλος ο μέγας χορηγός της διοργάνωσης Ioakeimidis Houses ο οποίος είναι και βασικός χορηγός των μεγάλων τενιστικών διοργανώσεων στο νησί της Πάρου έκανε το αίτημα των τενισόφιλων του νησιού, για ένα διεθνή τουρνουά τένις γυναικών, πραγματικότητα.oa_parou_gipeda

Κανένα μεγάλο γεγονός δεν μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένο αν δεν πάρει τη δημοσιότητα που του αξίζει. Η διοργανώτρια αρχή σε συνεργασία με το βασικό χορηγό επικοινωνίας του τουρνουά το tennisnews.gr έδωσε για πρώτη φορά τη δυνατότητα εκτενούς μετάδοσης των αγώνων μέσα από την υπηρεσία LIVE SCORES που, αν κρίνουμε από τα σχόλια των θεατών, έκανε εντύπωση σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες σε πραγματικό χρόνο μέσα από την ιστοσελίδα www.tennisnews.gr/parostennisclub

oa_parou_sakkari_kairi_2011

Στη λήξη των αγώνων ο Γραμματέας του ομίλου αντισφαίρισης Πάρου, Θεοδόσης Άρης. Αφού έκανε ξεχωριστή αναφορά σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υποσχέθηκε και άλλες τέτοιου είδους διοργανώσεις, έδωσε τον λόγω στον Διευθυντή του τουρνουά Ιωακειμίδη Άρη ο οποίος έκανε με τη σειρά του τις απονομές και ευχαρίστησε κάθε χορηγό ξεχωριστά. Κλείνοντας μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές αφού προκηρύχθηκε και επίσημα το Paros Tennis Open Cup August 2011, ανοιχτό πρωτάθλημα τένις αντρών και γυναικών στην Πάρο τον Αύγουστο.

Ευχαριστούμε και πάλι όλο το κοινό που βρέθηκε πραγματικά ή νοερά σε αυτό το τουρνουά και ευχόμαστε σε όλη την τενιστική κοινότητα να απολαμβάνει, όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, τέτοιου είδους διοργανώσεις.

 

 

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares