Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011 09:24

Η Δανέζα Karen Barbat νικήτρια στον τελικό επί της Βογάσαρη

oa_parou_teliko-depi-2011

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο μεγάλος τελικός του διεθνούς τουρνουά $10.000 Γυναικών 'IOAKIMIDIS PAROS

HOUSES', την εξέλιξη του οποίου είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε LIVE μέσα από το tennisnews.gr. Η Δέσποινα Βογάσαρη δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στο 1ο από τα δύο τουρνουά που διεξάγονται στο Paros Tennis Club. Η 15χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε σήμερα στον τελικό του Απλού από την Δανέζα Karen Barbat, Νο 1 του ταμπλό, με 6-1, 7-5.

Η Βογάσαρη, στην πρώτη της συμμετοχή σε τελικό επαγγελματικού τουρνουά, κέρδισε το πρώτο game του ματς αλλά η 18χρονη Barbat, Νο 574 στον κόσμο, πήρε τα έξι επόμενα κατακτώντας το 1ο σετ. Στο 2ο σετ, η Βογάσαρη στάθηκε πολύ καλά στο κορτ. Έκανε μπρέικ σε ένα μαραθώνιο game και ισοφάρισε σε 2-2. Η Barbat ξέφυγε πάλι με 4-2 και 5-3 και σέρβιρε στο 5-4 για να πάρει τον τίτλο αλλά η Βογάσαρη με break ισοφάρισε σε 5-5. Δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει το σερβίς της δίνοντας την ευκαιρία στη Δανή να τελειώσει το ματς.

Παρά την ήττα, η παρουσία της Βογάσαρη στο τουρνουά ήταν εξαιρετική. Συμμετείχε στην διοργάνωση με κάρτα ελεύθερης συμμετοχής καθώς δεν είχε πόντο στην παγκόσμια κατάταξη και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό αποκλείοντας τενίστριες, που ήταν μεγαλύτερες της σε ηλικία.


Δέσποινας Βογάσαρη στον Τελικό. Πάρος 2011 by sportcyclades

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares