Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 14:18

Στον τελικό της Πάρου η Δέσποινας Βογάσαρη !

oa_parou_vogasari

Η πορεία της Δέσποινας Βογάσαρη στην Πάρο συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει. Η 15χρονη Ελληνίδα αθλήτρια

προκρίθηκε για πρώτη φορά στη σύντομη μέχρι τώρα καριέρα της σε τελικό διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά Γυναικών $10.000 της ITF. Η Βογάσαρη θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο αύριο Κυριακή στις 15.45 με αντίπαλο την Δανή Barbat, No1 του ταμπλό σε αγώνα την εξέλιξη του οποίου θα έχετε και πάλι τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε LIVE μέσα από το tennisnews.gr./parostennisclub

Η Δέσποινα που δεν έχει βαθμολογία στην κατάταξη της WTA, αντιμετώπισε στον ημιτελικό την Γερμανίδα Kim - Alice Grajdek, No2 του ταμπλό. H Γερμανίδα πήρε από την αρχή κεφάλι στο σκορ στον αγώνα και κέρδισε το 1ο σετ με 6-3.

Στο 2ο σετ η Ντέπι μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με 3-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ με την Krajdek να προδίδεται από τη γάμπα της και να αναγκάζεται να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού δίνοντας τη νίκη στη Βογάσαρη.

Στον άλλο ημιτελικό της ημέρας η Karen Barbat από τη Δανία επικράτησε της Σέρβας Tamara Curovic με 6-3, 3-6, 6-3 και προκρίθηκε και αυτή στον τελικό του διεθνούς τουρνουά 'IOAKIMIDIS PAROS HOUSES' που θα γίνει αύριο στις εγκαταστάσεις του Paros Tennis Club στις 15:45 και αναμένονται να κατακλυστούν από κόσμο.

 

 
Δέσποινας Βογάσαρη στον Τελικό. Πάρος 2011 by sportcyclades


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 0-2 Τελικός... by sportcyclades

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares