Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 12:55

Naxos Tennis Club: Ένα «καυτό» τενιστικό καλοκαίρι

Το τένις έκανε δειλά δειλά σε …επαγγελματική μορφή το χειμώνα του 2010 στη Νάξο.

Μία προσπάθεια που ξεκίνησε από τα κορτ του Porto Naxos και έφτασε σήμερα να κερδίζει μέρα με την ημέρα δεκάδες νέους οπαδούς. Το Naxos Tennis Club χάρη στη πολύ καλή δουλειά των Γιάννη Ζευγώλη και Θανάση Κούρτη (σ.σ. ελπίζω να πέτυχα το όνομα) έχει δώσει εντυπωσιακά δείγματα γραφής και χάρη στις καταπληκτικές υποδομές που διαθέτει έχει φτάσει στο σημείο φέτος να διοργανώνει ακόμη και νυχτερινούς αγώνες, κάτι μοναδικό στο σύνολο του Νοτίου Αιγαίου.

Το καλοκαίρι ήταν ξεχωριστό… Γεμάτο αγώνες με τους συμμετέχοντες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και το κυριότερο να εμφανίζονται στα κορτ από τους πιο μικρούς έως τους πιο μεγάλους αθλητές. Άλλωστε το τένις είναι άθλημα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Στη διάρκεια λοιπόν των αγώνων είδαμε παλιούς νικητές (όχι απαραίτητα σε ηλικία) όπως οι Ηλιόπουλος – Κατσάνη, μάχες έως … τελικής πτώσης σε κάθε γύρο αλλά και νέους …πρωταθλητές (Καλαβρός – Ανεβλαβή) κάτι που αποδεικνύει ότι συνεχώς νέο αίμα έρχεται στο γήπεδο….

Κρατάμε τους πολύ όμορφους αγώνες τη …νύχτα Πανσελήνου όπου 16 άντρες και ισάριθμες γυναίκες αγωνίστηκαν ο ένας απέναντι σε όλους σε αναμετρήσεις των δέκα πόντων. Και ιδιαίτερη μνεία στη παρουσία του προπονητή Μανώλη Γλέζου που έδωσε άλλο αέρα στα τουρνουά. Κι επειδή θα πρέπει να πούμε το κάτι διαφορετικό, να σημειώσουμε ότι εμείς απολαύσαμε τις ικανότητες στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική της οικογένειας Ζευγώλη (και όχι μόνο). Εξ Απειράνθου προερχόμενες άλλωστε ξέρουν κάτι περισσότερο.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Naxos Tennis Club

“Πλούσια τενιστική δραστηριότητα για το Naxos Tennis Club και τα μέλη του το φετινό καλοκαίρι.

Πολλά τουρνουά αλλά και πρωτότυπα events κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των Ναξιωτών αλλά και όχι μόνο αθλητών.

Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε με το τουρνουά των Διπλών Ανδρών - Γυναικών και Μεικτών στα τέλη Ιούνη.

Ακολούθησε το καθιερωμένο πλέον Open Τουρνουά Ανδρών και Γυναικών στα τέλη Ιούλη.

Αποκορύφωμα των διοργανώσεων ήταν τα πρωτότυπα και απόλυτα επιτυχημένα events Νight tennis Ανδρών και Γυναικών  στα τέλη Αυγούστου κατά τα οποία τα μέλη αγωνίστηκαν αλλά και διασκέδασαν σε πολύ όμορφο και χαλαρό κλίμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αξιοσημείωτη είναι στο Night tennis η συμμετοχή του διακεκριμένου τενίστα και προπονητή Μανώλη Γλέζου.

Το Naxos Tennis Club επιφυλάσσεται για όλο και πιο πολλά και ενδιαφέροντα αθλητικά γεγονότα και κατά την διάρκεια του χειμώνα καθώς το ενδιαφέρον των μελών του είναι μεγάλο και οι διοργανωτές πολύ δραστήριοι”.

_-_Night_Tennis.JPG_Χορηγοί_-_Open.JPG_-_Open.JPG_-_Night_Tennis.JPG_Νικητές_-_Διπλά.JPG_Νικήτριες_-_Διπλά.JPG_Νικητές_-_Διπλά.JPGNight_Tennis_Women.jpgNight_Tennis_Men.jpg

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares