Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 00:52

Ένα τριήμερο με συναρπαστικά παιχνίδια Τένις [pics]

Με επιτυχία διεξήχθη το 2Ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα ( Ε2) για αγόρια και κορίτσια 16 ετών, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 62 αθλητές και αθλήτριες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, 32 αγόρια και 30 κορίτσια.  Ήταν ένα τριήμερο, που με τα συναρπαστικά παιχνίδια που έγιναν και το όμορφο τένις που παίχτηκε, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των φίλων του σπορ. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και το θέαμα που πρόσφεραν οι συμμετέχοντες ήταν πάρα πολύ υψηλού επιπέδου.

Με τη λήξη του τουρνουά απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στους νικητές από τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κο Λεονταρίτη Γεώργιο.

Οι συνοδοί και οι αθλητές ενθουσιάστηκαν από τη φιλοξενία των κατοίκων, την προσφορά προϊόντων από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί μας, την σημαντική συμβολή της οργανωτικής επιτροπής του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου καθώς και τους εργαζόμενους του ΑΚΔΕ, στην επιτυχή έκβαση όλης; της αθλητικής δραστηριότητας.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σύρου θα ήθελε να εκφράσει δημόσια ευχαριστήρια στους χορηγούς, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό του ιδιαίτερα στην διοργάνωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Οπτικά Κοής Σταύρος, Καμπάνης Νίκος supermarket (Φοίνικα), Οπωροπωλείο Saladino, BlueStarFerries, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες.

Με εκτίμηση

Για Το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

DSCF2662IMG 20160409 111428IMG 20160411 154327φωτογραφία 1φωτογραφία 4

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares