Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 16:40

Έλατε να διασκεδάσετε

Το Naxos Tennis Club διοργανώνει το πρώτο Οπεν τουρνουά τένις Ανδρών (23/06 - 29/06) με στόχο οι Ναξιώτες να αγκαλιάσουν το άθλημα - Ξεκινάει από σήμερα και το καμπ για τους μικρούς φίλους του αθλήματος Το Naxos Tennis Club διοργανώνει το πρώτο Οπεν τουρνουά τένις Ανδρών (23/06 - 29/06) με στόχο οι Ναξιώτες να αγκαλιάσουν το άθλημα - Ξεκινάει από σήμερα και το καμπ για τους μικρούς φίλους του αθλήματος

Τένις, άθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό καθώς εκτός από τον αντίπαλό σου τις περισσότερες φορές ο πιο μεγάλος «εχθρός» είναι ο ίδιος σου ο εαυτός και βέβαια ο φιλές που χωρίζει τους δύο μονομάχους.

Άθλημα που με βάσει τους επιστήμονες θεωρείται από τα καλύτερα για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ενίσχυσης του οργανισμού. Κυρίως όμως έχει την δυνατότητα της ανάπτυξης όσον αφορά την αυτοσυγκέντρωση και την πειθαρχεία γιατί κάθε στιγμή που περνάει στη διάρκεια ενός αγώνα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Όσοι δεν έχουν παίξει τένις το θεωρούν ένα πολύ όμορφο άθλημα. Αντίθετα, όσοι έχουν πατήσει έστω και μία φορά το πόδι τους στα κορτ απλά το λατρεύουν και γίνονται φανατικοί οπαδοί του. Και όταν διοργανώνεται ένα τουρνουά δίνουν άμεσα το παρών. Στη Νάξο, το τένις έχει ιστορία αλλά σε βάθος χρόνου και χωρίς την απαραίτητη συνέχεια καθώς δεν υπήρξε ποτέ η σωστή οργάνωση. Όμως, όπως όλα δείχνουν έφτασε η στιγμή που και η Νάξος θα μπει δυναμικά στο χώρο της αντισφαίρισης. Κι αυτό γιατί το Naxos Tennis Club διοργανώνει το πρώτο Οπεν τουρνουά τένις ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του από την Δευτέρα 23 έως και την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014.

Αγώνες

Είναι ένα τουρνουά που απευθύνεται τόσο στους μόνιμους κατοίκους του νησιού όσο και στους επισκέπτες (έλληνες και ξένους) με δικαίωμα συμμετοχής να έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώθηκαν τη Παρασκευή 20 Ιουνίου, αμέσως μετά έγινε η κλήρωση για τη δημιουργία του κεντρικού ταμπλό με τη συμμετοχή 26 αθλητών, κάποιοι μάλιστα θα έρθουν και από την Αθήνα. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν σήμερα το απόγευμα όσον αφορά το κεντρικό ταμπλό, ενώ θα υπάρξουν και προκριματικοί ενώ σύμφωνα με τον κ. Ζευγώλη (υπεύθυνο αγώνων) θα δημιουργηθεί και ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας όπου θα αγωνιστούν οι χαμένοι της πρεμιέρας, ώστε όλοι να δώσουν τουλάχιστον δύο αγώνες στη διάρκεια του τουρνουά. Στόχος των υπευθύνων είναι κυρίως να καθιερωθεί ως θεσμός και να έχει διάρκεια για αρκετά χρόνια το συγκεκριμένο τουρνουά κι από εκεί και πέρα, οι συμμετέχοντες αλλά και φίλοι του αθλήματος (θα είναι ανοιχτό για το κοινό) να απολαύσουν όμορφα παιχνίδια και να διασκεδάσουν. Οι αγώνες θα διεξάγονται πρωί και απόγευμα, οι απονομές θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Κυριακή (29/06) και θα κλείσει η γιορτή του τένις με ένα μίνι πάρτι στις εγκαταστάσεις του κλαμπ.

Πιστοποίηση

Βέβαια, δεν θα μείνουν παραπονεμένες και οι γυναίκες, οι οποίοι θα έχουν την δική τους ευκαιρία στη διάρκεια των Χριστουγέννων όπου και θα πραγματοποιηθεί το αντίστοιχο πρώτο Οπεν τουρνουά. Επίσης έγινε γνωστό ότι την Τρίτη 24 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Νάξο, ο αντιπρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Παναγιώτης Πανόπουλος, ο οποίος θα επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις του κλαμπ ώστε να δώσει τη σχετική πιστοποίηση καταλληλότητας των γηπέδων. Τέλος, να σημειώσουμε ότι από σήμερα και έως τις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το SummerTennisCamp που απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 16 ετών που θέλουν να ασχοληθούν με το τένις. Το καμπ (είχε πραγματοποιηθεί πριν από δύο χρόνια για πρώτη φορά) θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους (23 Ιουνίου - 10 Ιουλίου και 11 Ιουλίου με 31 Ιουλίου) πρωινές ώρες (από 8 έως 12 το μεσημέρι) ώστε να αποφύγουν τα παιδιά τη ζέστη και έχει ως στόχο τη γνωριμία των παιδιών με το άθλημα και ευελπιστούν οι υπεύθυνοι ότι οι συμμετέχοντες θα διασκεδάσουν και θα περάσουν ευχάριστα την ώρα τους αθλούμενοι. 

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares