Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 20:22

Σε Κίμωλο και Μήλο ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Πάππας

Στα πλαίσια της προώθησης του προγράμματος kids athletics ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων Δημήτρης Πάππας, μετά τη Νάξο, επισκέφθηκε τη Μήλο και την Κίμωλο.

Στη Μήλο συζήτησε με τον Πρόεδρο του Παμμηλιακού Μιχάλη Βαμβακάρη, τα μέλη του Δ.Σ. και τον Α΄ προπονητή του Παμμηλιακού Ιάκωβο Καβαλιέρο και τη γυμνάστρια του συλλόγου Κατερίνα Μαθιουδάκη καθώς επίσης και με γυμναστές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τον τρόπο και τον τόπο της εφαρμογής του προγράμματος. Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Δήμαρχο της Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη ο οποίος δεσμεύτηκε να επιλύσει τα προβλήματα του Δημοτικού Σταδίου του νησιού και να αναζητήσει χώρο δημιουργίας προπονητηρίου ρίψεων. Με αυτές τις ενέργειες η Μήλος θα γίνει σημείο αναφοράς για τον στίβο στις Δυτικές Κυκλάδες. Στόχος του Δημάρχου είναι η Μήλος να γίνει πόλος έλξης αθλητικού και προπονητικού τουρισμού και με βάση αυτό το πλαίσιο το προσεχές διάστημα το όμορφο νησί των Κυκλάδων θα βρεθεί στο προσκήνιο της διοργάνωσης αγώνων εντός και εκτός σταδίου. Τέλος πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον γυμναστή Περικλή Καβαλιέρο με σκοπό την αξιοποίηση της πείρας και των ικανοτήτων του.

sxolikos-stivo-2012-2

Στην Κίμωλο ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Σάρλη τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Κιμώλου, παλιό αθλητή του στίβου και ενεργό μέλος του ΣΕΒΑΣ, τον διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Φανούρη Ρούσσο και τον λυκειάρχη και γυμναστή Δημήτρη Κακίρη. Ο στόχος είναι η διεξαγωγή του προγράμματος kids athletics στην πλατεία της Χώρας Κιμώλου αλλά και η συμμετοχή των παιδιών της Κιμώλου στις αθλητικές δραστηριότητες πιο ενεργά, καθώς ήδη έχουν σημειώθει σποραδικές προσπάθειες από τους γυμναστές του νησιού. Η ανταπόκριση ήταν θετική και καθώς οι αθλητικές υποδομές του νησιού είναι υποτυπώδεις, περιοριζόμενες στους προαύλιους χώρους των σχολείων ο Δήμος θα αναζητήσει και θα διαμορφώσει έκταση με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για τη διεξαγωγή των προπονήσεων των αθλητών.

sxolikos-stivo-2012-1

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares