Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 00:43

Πανναξιακός: Σπουδαία επιτυχία του Τάκου στο Πανελλήνιο | Πολλά μετάλλια για την Κ14

Πολύ καλή επίδοση, κατακτώντας την 7η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είχε ο αθλητής του Πανναξιακού Α.Ο., Μιχάλης Τάκος.

Με ανακοίνωση του ο Πανναξιακός συγχαίρει τον αθλητή, όπως και την ομάδα της κ14 που σημείωσε πολλές επιτυχίες στην Πάρο.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. συγχαίρει τον παίδα πρωταθλητή στίβου του συλλόγου Τάκο Μιχαήλ ο οποίος κατέλαβε την έβδομη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δεκάθλου κ18 που έγινε το Σαββατοκύριακο 4-5/06 στη Πάτρα .

Ο πρωταθλητής σημείωσε εξαιρετική επίδοση με ατομικό ρεκόρ και συναγωνίστηκε αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας,

θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη τοποθέτησης στρώματος επι κοντώ που θα δημιουργήσει πρωταθλητές στο άθλημα και στο δέκαθλο στο μέλλον.

Επίσης συγχαίρει το τμήμα στίβου του Πανναξιακού την ομάδα των μικρών πρωταθλητών κ14 που στην διοργάνωση των σύνθετων που εγινε στη Πάρο το Σάββατο 4/6 κατέκτησε πολλά μετάλλια με εξαιρετικές επιδόσεις.

Την ομάδα αποτελούσαν οι Κάρλοβιτς Ιόλη δυο χρυσά και ένα αργυρό 12 ετών ,Τζανιδάκης Ιωάννης 11 ετών 2 χρυσά και ένα αργυρό ,Τολάκη Φωτεινή 1 χρυσό μετάλλιο ,Μαγκανάρη Στέλλα ένα αργυρό 11 ετών (αθλήτρια του Ναξιακού) ,Βενιέρη Καλλιόπη χρυσό στη σφαιροβολία 12 ετών ,Κουτσάφτη Νικολέτα 1 αργυρό και 2 χάλκινα 11 ετών ,Ισουφάϊ Μαρινέλα 1 χάλκινο 12 ετών ,Κονδύλη Όλγα 12 ετών 2 χάλκινα ,Χόντα Σύλβια ένα αργυρό ,Παπαβασιλάκης Σαράντος 12 ετών 1 χρυσό και 1 αργυρό όπως επίσης και Μασούρα Αθηνά 12 ετών και Χριστοδούλου Πετρίνα 12 ετών.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας τους οποίους θα αναφέρουμε αναλυτικότερα στο εγγύς μέλλον.

K14 PAROS 1

K14 PAROS 2

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares