Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 21:48

Πρωτιά και πολλές διακρίσεις για τον Πανναξιακό στη Μύκονο

Την πρώτη θέση και πολλές ατομικές διακρίσεις αθλητών του κατέκτησε ο Πανναξιακός στη συμμετοχή του στους αναπτυξιακούς αγώνες της Κ16 κατηγορίας που έγιναν στη Μύκονο.

Ο σύλλογος της Νάξου με ανακοίνωση του συγχαίρει τους αθλητές τους και ειδικά εκείνους που θα συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

 Η σχετική ανακοίνωση:

Το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟ και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει τους μικρούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του στίβου κατηγορίας Κ16 που διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους και τα μετάλλια στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγινε στη Μύκονο το σαββατοκύριακο 16-17/04.

Ειδικότερα η ομάδα μας πήρε την 1η θέση στην βαθμολογία, κατέκτησε 7 χρυσά μετάλλια,3 αργυρά και 2 χάλκινα και ανέδειξε δύο πρωταθλητές για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16.

Συγκεκριμένα τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Βενιέρης Μάριος(σφαίρα και δίσκος),Βενιέρη Καλλιόπη (Σφαίρα),Σιδερής Γιάννης(200μ εμπόδια),Σέργης Μιχάλης (150μ),Μαχαίρα Βικτώρια (1200μ),Σκυταλοδρομία 4χ200 μεικτή.Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι Λιαρμακοπούλου Μαρία Στέλλα (Ακοντισμός),Σιδερής Μαρίνος (1200μ),Λεγάκη Ελισάβετ(Μήκος).Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Γρατσία Αικατερίνη(Ακοντισμός) και 4χ80 κοριτσιών(Σκυταλοδρομία).

Σημειώνουμε ότι οι Βενιέρη Μάριος και Βενιέρη Καλλιόπη προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας :την εταιρία DOLE το πρακτορείο ZAS TRAVEL,την ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ ,την εταιρία HELLO GREECE,το κατάστημα ΜΠΑΞΕΣ και τον απλό Ναξιώτη φίλαθλο που με την συνδρομή τους βοήθησαν ενεργά στην πραγματοποίηση της δύσκολης αυτής αποστολής και στην επιτυχία της.

PANNAXIAKOS K 16 MYKONOS

Ο Προεδρος                          Ο Εφορος στίβου

Γιαννης Πολυχρονάκος               Τομπάς Πλάτων

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares