Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 08:13

AO Μυκόνου: Πρωτιά για το Χάρη Μόσχο, δεύτερη θέση για το Γιάννη Στούλα

aom mosxos olympiako stadio 2012

Πρωτιά για το Χάρη Μόσχο, δεύτερη θέση για το Γιάννη Στούλα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Αντρών – Γυναικών.

Σε μεγάλη φόρμα βρέθηκαν οι δύο αθλητές του ΑΟΜυκόνου οι οποίοι αγωνίστηκαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα αντρών – γυναικών, στον όμιλο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, ο Χάρης Μόσχος, κέρδισε άνετα την πρώτη θέση στη σφυροβολία αντρών με επίδοση 52,33, η οποία τον φέρνει στην 7η θέση σε πανελλλαδικό επίπεδο για τη φετινή χρονιά μέχρι στιγμής.

Με τη νίκη του αυτή ο Χάρης συνέχισε την παράδοση που έχει δημιουργήσει εδώ και τρία χρόνια, να βρίσκεται δηλαδή στις πρώτες θέσεις των διασυλλογικών αγώνων. Αυτή τη χρονιά, με την καλύτερη επίδοση που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια και κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (54,00μ) το οποίο πιθανά να καταρρίψει στην αυτή τη χρονιά.

Ο Γιάννης Στούλα κάνοντας καταπληκτική κούρσα στα 1.500 μέτρα ήρθε δεύτερος, πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο, τον συνομήλικό του Θανάση Ξυνογαλά του ΑΟΦιλοθέης. Η επίδοσή του είναι εκπληκτική, σημείωσε 4.10.68, έναντι 4.10.39 του αντιπάλου του, κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ κατά εννιά σχεδόν δεύτερα και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση πανελλαδικά μεταξύ των αθλητών της κατηγορίας του, δηλαδή των νέων αντρών ηλικίας 20-22.

Ο Γιάννης αγωνίστηκε και στα 800 μέτρα και κατέρριψε και εδώ το ατομικό του ρεκόρ σημειώνοντας επίδοση 2.02.86 και καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην τελική κατάταξη. Η επίδοση στα 800 μέτρα τον αδικεί, καθώς ο Γιάννης έτρεξε στην πρώτη σειρά την οποία κέρδισε πολύ άνετα καθώς ήταν πολύ αργή, όμως οι αντίπαλοί του έτρεξαν στην επόμενη που ήταν πολύ πιο γρήγορη.

Στους αγώνες αυτούς ο ΑΟΜυκόνου συγκέντρωσε 17 βαθμούς και κατέκτησε την 8η θέση στην τελική κατάταξη σε έναν όμιλο που μετέχουν σωματεία της εμβέλειας του Πανελληνίου, του Αμεινία Παλλήνης, του ΑΟΦιλοθέης και της Ανατολής Νέας Ιωνίας. Δυστυχώς, τελευταία στιγμή δεν κατέβηκαν στους αγώνες λόγω τραυματισμού οι δύο σπρίντερ μας, η Λώρα Λάμπρου και η Νικόλ Συριανού οι οποίες πλέον βάζουν ως μεγάλο τους στόχο τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στα τέλη Σεπτεμβρίου.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares