Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 18:46

Αγώνες τετράθλου Κ14 στη Μύκονο

Αγώνες τετράθλου για την κατηγορία Κ14 θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 27/11 στο νησί της Μυκόνου με διοργανωτή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση:

27 Νοεμβρίου, Σάββατο για να μην ψάχνετε το ημερολόγιο διοργανώνουμε στην Μύκονο, στον Κόρφο τους αγώνες τέτραθλο για την κατηγορία Κ14 , δηλαδή για παιδιά γεννημένα το 2008 και το 2009. Στους αγώνες αναμένεται να πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από την Άνδρο, την Τήνο και την Σύρο.

Απαντήσεις σε κάποιες πιθανές ερωτήσεις :

  1. Είναι αγώνες αξιολογούνται από τον ΣΕΓΑΣ και κάθε ΕΑΣ διοργανώνει αντίστοιχους αγώνες κάθε χρόνο. Ειδικά για τις Κυκλάδες οι αγώνες διεξάγονται σε δύο ομίλους. της Νάξου με τα σωματεία της Νάξου, της Πάρου, της Μήλου και της Σαντορίνης και της Μυκόνου με τα σωματεία που προαναφέραμε.

  2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα παιδιά αυτής της ηλικίας έχουν εκδώσει δελτίο αθλητή

  3. Θεωρούνται σύνθετα αγωνίσματα για αυτή την κατηγορία και νικητές αναδεικνύονται όσοι συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς συνολικά από τα τέσσερα αγωνίσματα

  4. Το τέτραθλο περιλαμβάνει μία ταχύτητα (60 μέτρα), ένα αγώνισμα άλματος (μήκος), μία ρίψη (σφαίρα ή vortex) και ένα αγώνισμα αντοχής (1.200). Μετάλλια θα δοθούν και στους τρεις πρώτους νικητές των επιμέρους αγωνισμάτων.

  5. Οι αγώνες αυτοί διαρκούν περίπου δύο ώρες.

  6. Οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν ως εθελοντές (και δυνητικοί κριτές στίβου σύντομα) με μήνυμα inbox σε εμένα

  7. Οχι, δεν έχουν καμία σχέση με Δήλεια.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares