Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 19:31

Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων του “SIFNOS STREET SHOT PUT 2021”

Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων του 1ου διεθνή αγώνα σφαιροβολίας “SIFNOS STREET SHOT PUT 2021” στην που θα γίνει στη Σίφνο το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

Η σχετική ανακοίνωση:

Στις 25 Σεπτεμβρίου στις 5.00 μ.μ., η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων διοργανώνει τον 1ο διεθνή αγώνα σφαιροβολίας “SIFNOS STREET SHOT PUT 2021” στην Σίφνο, στον Αρτεμώνα. Ο αγώνας θα είναι ανοιχτός στο κοινό, με συμμετοχές αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αποτελεί μια προσπάθεια της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων να ενισχύσει την προώθηση του αθλητισμού στη Σίφνο.

Την ίδια μέρα ο αγώνας θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις αθλητικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα

1. Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ERASMUS+ SPORT στα οποία η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων συμμετέχει ως μοναδικός εταίρος για την Ελλάδα:

  • 11.00-11.30 παρουσίαση της ‘Α φάσης του SSSAY, για την προώθηση της εκπαίδευσης των ήπιων δεξιοτήτων στον αθλητισμό και δια μέσω του αθλητισμού τις «ήπιες δεξιότητες» (πολιτιστικό κέντρο Αρτεμώνα “Μαριάνθη Σίμου”)
  • 11.30-12.00 επιμορφωτικό σεμινάριο του SARU για την προώθηση του αθλητισμού υπαίθρου σε μειονεκτούσες περιοχές και για την εκπαίδευση όσων επιθυμούν να γίνουν «Πρέσβεις αθλητισμού υπαίθρου στα νησιά τους» (πολιτιστικό κέντρο Αρτεμώνα “Μαριάνθη Σίμου”)
  • 12.30-14.00 εκδήλωση του SmatchS για την κοινωνική ένταξη των παιδιών μεταναστευτικής καταγωγής μέσω του αθλητισμού, με τίτλο “Οι τοπικοί Αθλητικοί Φορείς συναντούν παιδιά με μεταναστευτική καταγωγή” (πολιτιστικό κέντρο Αρτεμώνα “Μαριάνθη Σίμου”)

2. Kids Athletics

  • 16.30 πρόγραμμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου (ΙΑΑF) και του ΣΕΓΑΣ για την προσέλκυση των παιδιών στον κλασικό αθλητισμό. Απευθύνεται σε παιδιά από 8 ετών και πάνω.
Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares