Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 18:52

Εξαιρετική πρωτοβουλία του Παμμηλιακού: Δημιουργεί τμήμα στίβου για ΑΜΕΑ με τη στήριξη του Δήμου Μήλου

Λίγες ημέρες μετά την τέλεση των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και ο Παμμηλιακός έρχεται με μία νέα πρωτοβουλία να πρωτοτυπήσει.

Συγκεκριμένα, μετά από πρόταση του και τη σύμφωνη γνώμη για συνεργασία από τον Δήμο Μήλου θα δημιουργηθεί το πρώτο τμήμα στίβου για ΑΜΕΑ στις Κυκλάδες.

Το τμήμα θα προπονείται υπό των οδηγιών του προσωπικού του Παμμηλιακού και θα έχει την πλήρη στήριξη του Δήμου Μήλου, ο οποίος μάλιστα με την ακόλουθη ανακοίνωση κλαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Α.Σ. έλαβε την εξαιρετική πρωτοβουλία να θέσει ως πρόταση, στο πλαίσιο συνεργασίας με το Δήμο Μήλου, τη δημιουργία Ομάδας Στίβου ΑΜΕΑ – Ατόμων με Ειδικές Ικανότητες.

Σκοπός και όραμα του Αθλητικού Συλλόγου, είναι η πρόσβαση και η δημιουργία ίσων ευκαιριών στο τομέα του αθλητισμού για τα άτομα με ειδικές ικανότητες του νησιού μας.

Η Ομάδα Στίβου ΑΜΕΑ θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του Παμμηλιακού, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό του Συλλόγου.

Το πρόγραμμα και οι τομείς άθλησης θα δημιουργηθούν με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες και δυνατότητες των συμμετεχόντων, οι οποίοι δεν θα επιβαρύνονται με χρηματική συνδρομή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Μήλου για ενημέρωση και εκδήλωση ενδιαφέροντος, στα τηλέφωνα 22870 22149 και 22202 καθώς και στα τηλέφωνα του

Παμμηλιακού 21844 και 6946372705.

Το επιστημονικό προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μήλου, θα βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες του νέου τμήματος αθλητών του Παμμηλιακού, προκειμένου να συνεισφέρει με την πολύπλευρη υποστήριξη του.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares