Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 23:40

Με την έγκριση του ΕΟΤ το μίτινγκ σφαιροβολίας της Σίφνου

Όσο πλησιάζει η 25η Σεπτεμβρίου που θα είναι η ημέρα διεξαγωγής του 1ου meeting Σφαιροβολίας στη Σίφνο, ολοένα και ο αγώνας αποκτά ισχυρούς «συμπαίκτες» καθώς σε αυτούς προστέθηκε και ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ).

Μάλιστα η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ευχαρίστησε τον οργανισμό για την θετική ανταπόκριση του:

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) που ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά της και έδωσε το πράσινο φως ώστε το 1ο meeting Σφαιροβολίας στη Σίφνο να τεθεί υπό την αιγίδα του.

Το meeting στίβου θα διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στις στην Σίφνο με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών και αθλητριών.

Η ιδιαιτερότητα - καινοτομία του αγώνα είναι ότι θα γίνει εκτός σταδίου και ότι αποτελεί την πρώτη απόπειρα των Κυκλάδων να διοργανώσουν επίσημο αγώνα σε νησί που δεν διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις κατάλληλες για τον κλασικό αθλητισμό ούτε αθλητικό σωματείο με αντίστοιχο τμήμα στίβου. Άμεσος στόχος μας είναι η καθιέρωση του αγώνα και η ετήσια διοργάνωσή του και απώτερη επιδίωξη η ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στις Δυτικές Κυκλάδες οι οποίες υστερούν σε υποδομές και εγκαταστάσεις.

O αγώνας αυτός αποτελεί μια ακόμη διοργάνωση του στίβου των Κυκλάδων με διεθνή χαρακτήρα μετά το meeting Portarathlon, στο οποίο επίσης ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού προσφέρει την αιγίδα του και επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία του κλασικού αθλητισμού στις Κυκλάδες, και την εξωστρεφή διάθεση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares