Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 12:22

Ιδιαίτερα επιτυχημένο το ''Dual Career for Junior Athletes'' της Μυκόνου [pics]

Την άψογη Ελληνική Φιλοξενία που τους επιφύλασσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων απόλαυσαν οι Ευρωπαίοι εκπρόσωποι που συμμετείχαν στη συνάντηση για το πρόγραμμα ''Dual Career for Junior Athletes'' που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 8 και 9 Ιουνίου στο ''Aeolos Resort'' της Μυκόνου.

Οι άνθρωποι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Πάππας με την Καλλιόπη Δακτυλίδη, σε συνεργασία με την project manager Ξένια Κουτεντάκη παρείχαν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους καλεσμένους που παράλληλα με την πολύ σημαντικές συσκέψεις που είχαν, απόλαυσαν την ομορφιά του νησιού της Μυκόνου.

Πολύ χρήσιμα ήταν και τα αποτελέσματα της συνάντησης για το πρόγραμμα ''Dual Career for Junior Athletes'', που είναι τριετές και αναμένεται η πρώτη φάση του να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο. Το πρόγραμμα αφορά την διπλή καριέρα των νεαρών αθλητών που θα πρέπει να συνδυάζει αρμονικά την φοίτηση στα σχολεία και τον αθλητισμό ή τον πρωταθλητισμό. 

Το τελευταίο μέρος αυτής της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς παρουσιάστηκαν οι εργασίες των συμμετεχόντων, όπως και του καθηγητή φυσικής αγωγής και αθλητικών επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Δημήτρη Γαργαλιάνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, εκτός ότι απέδειξε ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει σε υψηλού επιπέδου προκλήσεις, επίσης πρωτοπορεί ως ο μοναδικός τοπικός αθλητικός φορέας που συμμετάσχει σε διάφορα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, πράγμα που σημαίνει ότι ακολουθεί ένα πλάνο εκσυγχρονισμού και συνεχούς αναβάθμισης όσο αφορά την τεχνογνωσία.

Στη διήμερη συνάντηση συμμετείχαν οι: Πολωνία, Ιταλία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Ισπανία και Σκωτία, με τις δύο τελευταίες χώρες να έχουν ενεργή συμμετοχή μέσω διαδικτυακή πλατφόρμας.

Επόμενη συνάντηση ορίστηκε για το διήμερο 13-15 Οκτωβρίου στη Λουμπιάνα της Σλοβενίας.

Το βίντεο με τις παρουσιάσεις θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε σε επόμενες αναρτήσεις μας.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση: 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares