Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 12:46

Στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ επιβεβαίωσε την καλή του αγωνιστική κατάσταση καθώς αγωνίστηκε στο διεθνές μήτινγκ του Dudice της Σλοβακίας στα 50 χιλιόμετρα βάδην και τερμάτισε σε 3 ώρες 51 πρώτα και 3 δευτερόλεπτα.

Η επίδοση του είναι η καλύτερη που έχει σημειώσει ο Αλέξανδρος τα τελευταία 6 χρόνια, απόδειξη ότι η προπόνηση του με τον κορυφαίο προπονητή Matej Spisiak αποδίδει.

Ο βαδιστής του ΑΟ Μυκόνου βρέθηκε ελάχιστα πίσω από το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (3 ωρες 49.56 από τους ολυμπιακούς αγώνες του 2012) χωρίς να έχει κάνει την ειδική προετοιμασία για αυτό τον αγώνα.

 

Οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες μέσα σε δύο μήνες, δηλαδή στην Οστια της Ρώμης (50 χιλιόμετρα), στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (35 χιλιόμετρα) και στο μήτινγκ για τον αθλητή του ΑΟΜυκόνου είναι απλώς αγωνιστικά τεστ στο δρόμο προς τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος και στοχεύει σε έναν ακόμα αγώνα, τον Μάιο, πριν από τη συμμετοχή του στην κορυφαία διοργάνωση.

Ήδη με τις εμφανίσεις του το 2021 ο Αλέξανδρος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις μεταξύ των κορυφαίων βαδιστών του πλανήτη επιβεβαιώνοντας την σημαντική του πρόοδο την τρέχουσα χρονιά.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares