Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 00:43

Δημήτρης Λιανός: Θα στηρίξουμε το ''Portarathlon'' με όλες μας τις δυνάμεις

Με προσωπικό του μήνυμα, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρης Λιανός χαιρετίζει την διοργάνωση του διεθνή αγώνα ''Portarathlon'', δηλώνοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξη του δήμου που θα είναι και συνδιοργανωτής.

Αναλυτικά το μήνυμα:

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Λιανός Δημήτριος, σας καλωσορίζει για το 3ο Portarathlon :

"Συνεπής στο ετήσιο αθλητικό ραντεβού του, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υποδέχεται και φιλοξενεί για μια ακόμα χρονιά τους αγώνες επτάθλου και δεκάθλου με την ονομασία «Portarathlon».

Η Νάξος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τη σπουδαία αυτή αθλητική διοργάνωση. Σήμερα, διαθέτοντας την εμπειρία των επιτυχημένων διοργανώσεων, ο Δήμος μας είναι έτοιμος να στηρίξει και τη φετινή διοργάνωση με όλα τα μέσα και τις υποδομές που διαθέτει, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους λάτρεις του κλασικού αθλητισμού να ζήσουν όμορφες αθλητικές στιγμές και να θαυμάσουν από κοντά μεγάλους αθλητές των σύνθετων αγωνισμάτων.

Με αφορμή αυτό το ταξίδι στον αθλητισμό, σάς καλούμε όχι μόνο να απολαύσετε τους καταξιωμένους αθλητές που θα λάβουν μέρος, αλλά και να γνωρίσετε τη Νάξο, τον φυσικό της πλούτο, τον πολιτισμό της, την ιστορία της, τους φιλόξενους κατοίκους της!

Σας περιμένουμε όλους και ευχόμαστε η φετινή διοργάνωση και οι επιδόσεις των αθλητών να αποτελέσουν σταθμό στην ιστορία των σύνθετων αγωνισμάτων!

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares