Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 11:15

Α.Ο. Μυκόνου: Σταυρακόπουλος, Καψής και Γκέλος επικεφαλής στον στίβο των αγοριών

Ο στίβος της Μυκόνου στις μικρές κατηγορίες για χρόνια βασιζόταν στα κορίτσια του. Με εξαιρέσεις τον Βλαντιμίρ Ναουμένκο και τον Μιχάλη Καραγιάννη οι επιτυχίες του συλλόγου στον κλασικό αθλητισμό ήταν ταυτόσημες με το γυναικείο φύλο. Η Καλλιόπη Ελαμπάν, η Σοφία Ασημομύτη, η Βάγια Κυριαζίδου και πιο παλιά η Φραγκίσκα Αρμάου και η Μαρία Νάζου μεταξύ άλλων απλώς επιβεβαίωναν τον κανόνα.


Αυτό φαίνεται να αλλάζει και να επέρχεται ισορροπία στις διακρίσεις των αγοριών και των κοριτσιών καθώς στα νέα παιδιά του συλλόγου υπάρχουν αγόρια στις αγωνιστικές κατηγορίες τα οποία μπορούν να φέρουν διακρίσεις στην προσεχή χρονιά.


Ο 16χρονος Πάνος Σταυρακόπουλος ο οποίος ξεκίνησε μόλις το 2019 ήδη έχει δείξει, στα διασυλλογικά πρωταθλήματα τις ικανότητες του στα σπριντ, δηλαδή στα 100 και στα 200 ενώ η προπονήτρια του Φραγκίσκα Αρμάου την επόμενη χρονιά θα τον δοκιμάσει και στα 400μ.


Ο 14χρονος Αλέξανδρος Καψής φάνηκε να βρίσκει το αγώνισμα του στην αντοχή. Δυστυχώς η ελπιδοφόρα εμφάνιση του στα Δήλεια του 2019 δεν επιβεβαιώθηκε στους αγώνες του 2020 για μια σειρά από λόγους και ατυχίες. Ο προπονητής του Βαγγέλης Τσιφούτης περιμένει πολλά από αυτά τη νέα σεζόν και θέτει ως πρώτο στόχο τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου τον χειμώνα στα Τρίκαλα.


Η εμφάνιση του 13χρονου Αντρέα Γκέλου στον στίβο πριν από λίγους μήνες έδειξε θετικά στοιχεία για τα αγωνίσματα των αλμάτων και των εμποδίων, καθώς η ενασχόληση του με το χορό του έχει προσδώσει ευελιξία και ευκινησία.


Τα τρία αυτά παιδιά αποτελούν την εμπροσθοφυλακή για μία σειρά αγοριών που ακολουθούν στις μικρές κατηγορίες στον στίβο και που αναμένεται τα προσεχή χρόνια να βρεθούν σε υψηλό επίπεδο αν συνεχίσουν τις προπονήσεις τους με αφοσίωση και υπομονή.


Η αρχή των ελπιδοφόρων εμφανίσεων θα γίνει στα Δήλεια 2020, τα οποία, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα διεξαχθούν στις 26 Σεπτεμβρίου στο στάδιο του Κόρφου

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares