Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 18:07

Καλή παρουσία και ένα μετάλλιο για τις ''Μηλιές'' στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα [vid]

Πολύ καλές εμφανίσεις και ένα μετάλλιο ήταν ο απολογισμός των Μηλιών αθλητριών, Ιωάννας Μάλλη και Μαρίας Καβαλιέρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών και Κ23 που διεξήχθη στην Πάτρα.

Ο Περικλής Καβαλιέρος, γράφει σχετικά:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Κ23 Ανδρών-Γυναικών

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ & Κ23 Α/Γ με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών-τριών της χώρας, που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Αυγούστου 2020.

Η 19 χρονη Μηλια πρωταθλήτρια ΜΑΛΛΗ ΙΩΑΝΝΑ του Πανναξιακου, κατέκτησε την 3η Πανελλήνια θέση στο αγώνισμα του ακοντισμου στην κατηγορια Κ -23 και την 4η στην κατηγορια Γυναικών με βολή στα 50,59!!!!
Η επιδοση αυτη της Ιωαννας ειναι πανω απο το οριο προκρισης για το Παγκοσμιο Πρωταθλημα που θα γινονταν στο Ναιρομπι της Κενυας αν δεν ειχε μεσολαβησει ο covid 19.

Η αθλήτρια που προπονείται υπό τις οδηγίες του κ. Θωμα Κυριαζη οσο βρισκεται στην Ελλαδα συνεχίζει να συνδυάζει άψογα σπουδές και αθλητισμό καθως σπουδαζει και γυμναζεται σε ενα εκ των κορυφαιων Πανεπιστημιων της Αγγλιας!!!

Στο ίδιο πρωτάθλημα η 18χρονη ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΥ ΜΑΡΙΑ η Πρωταθλητρια της ΑΕΚ με επιδοση 12,30 ( μακρυα απο το ρεκορ της 13,01) κατετάγη 4η στο τριπλουν της κατηγοριας Κ-23 και 6η στην καταταξη της κατηγοριας Γυναικων !!!
Η Μαρια μετα το περας των σχολικων της υποχρεωσεων οπου και αριστευσε (18.700) διαμενει μονιμα στην Αθηνα και πλεον γυμναζεται με τον κ.Γιωργο Πομασκι τον κορυφαιο προπονητη αλματων στην χωρα μας .

Αξιζει να σημειωθει οτι και τα δυο παραπανω κοριτσια ανηκουν σε μικροτερες ηλικιακα κατηγοριες απο αυτες που αγωνισθηκαν και διακριθηκαν.

Θερμά Συγχαρητήρια και στα δυο κοριτσια που με τις διακρισεις τους διαφημισαν με τον καλυτερο τροπο τις ομαδες τους αλλα και τον καθαρα κυκλαδιτικο αθλητισμο στο κορυφαιο εγχωριο Πρωταθλημα!!!!

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares