Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 00:49

Τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για τον Μάρκο Γκούρλια

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του επιστρέφει ο Μάρκος Γκούρλιας από την Πάτρα καθώς τερμάτισε τρίτος με 14.23.52 στα 5000μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Για τον 25χρονο αθλητή του ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για προετοιμασία τουλάχιστον τρεις μήνες το χρόνο, η χρονιά έκλεισε άδοξα, μακριά από τους στόχους που είχε θέσει ο ίδιος.

Ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή Έλληνας αθλητής στο αγώνισμα των 5000μ είναι εδώ και δύο μήνες σχεδόν χωρίς προπονητή καθώς διέκοψε τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και με κακή διάθεση αγωνίστηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Παρά το ότι είχε δεχτεί προτάσεις να αγωνιστεί το φθινόπωρο σε διεθνείς αγώνες του εξωτερικού, ακύρωσε τη συμμετοχή του καθώς τώρα προέχει η αναζήτηση νέου προπονητή και ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Μάρκος Γκούρλιας αποτελεί πρότυπο αθλητή στα αγωνίσματα των αποστάσεων και η ομοσπονδία τον στηρίζει καθώς διακρίνει τις ικανότητες αλλά και την αφοσίωση του στον αθλητισμό. 

Νικητής στα 5.000 μ. με 14.13.99 ήταν ο Ανδρέας Δημητράκης του Πανναξιακού, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μάριος Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας) με 14.17.53.

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares