Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 11:42

Για 11η φορά πρωταθλητής ο Αλέξανδρος Παπαμηχαήλ του ΑΟ Μυκόνου

Νικητής για 11η φορά αναδείχτηκε  στα 20.000 μ. αναδείχτηκε ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ο οποίος επικράτησε στα 20.000μ του πανελληνίου πρωταθλήματος με 1 ώρα 28 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα.

Ο αγώνας διεξήχθη στην Πάτρα το πρωί της Κυριακής και η νίκη του ήταν άνετη καθώς ο δεύτερος νικητής ήταν πίσω περισσότερο από ένα χιλιόμετρο. 

Σε μια χρονιά που ξεκίνησε από την 1η Ιανουαρίου άσχημα για τον Αλέξανδρο, καθώς ακυρώθηκε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή η προετοιμασία του στην Αυστραλία, λόγω των πυρκαγιών εκεί και συνεχίστηκε με τις ματαιώσεις των μήτινγκ και φυσικά των Ολυμπιακών αγώνων η πανελλήνια νίκη είναι η μόνη αγωνιστική παρηγοριά του Αλέξανδρου για το 2020. 

Μετά από μια σύντομη ξεκούραση μιας εβδομάδας ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου θα επανέλθει στις προπονήσεις καθώς ο στόχος για τη διάκριση, η συμμετοχή είναι ήδη εξασφαλισμένη, στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι πάντα η προτεραιότητα του.  

 "Έτσι όπως έχει γίνει φέτος η σεζόν δεν υπήρχε κίνητρο. Στόχος ήταν να μείνω σε εγρήγορσή στη σεζόν. Τώρα θα ξεκουραστώ για λίγες ημέρες κι έπειτα θα μπω και πάλι σε διαδικασία προπόνησης προκειμένου να είμαι έτοιμος να μπω και πάλι στους αγώνες του χειμώνα, όπου θα ισχύει και το ράνκινγκ. Από εδώ και πέρα στρέφω την προσοχή μου, αποκλειστικά και μόνο στα 50χλμ. βάδην", είπε ο έμπειρος αθλητής.

Τη δεύτερη θέση στους Άνδρες κατέκτησε ο Κώστας Ντεντόπουλος (Ολυμπιάδα Πάτρας) με 1.34.13 και τρίτος ο Ανθιμος Κελεπούρης (ΟΚΑ Βέροιας) με 1.36.08.

Papamichail_II_3582a.jpg

 

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares