Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012 08:33

Πανελλήνια νίκη για τον Θανάση Τσούκο. Πρώτος και ο Μουστάκας

tsoukos-8anasis

Το σύνθετο ααγώνισμα του 7θλου και 10θλου αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση ενός αθλητή αφου απαιτεί ταχύτητα, δύναμη, αντοχή, τεχνική, αλτικότητα, συντονισμό και συναρμογή και θέληση.

William Hill SportsΟ νικητής σε αυτό το αγώνισμα στους Ολυμπιακούς αγώνες θεωρείται ο σπουδαιότερος αθλητής. Ο Θανάσης Τσούκος του Ποσειδώνα Σύρου κατάφερε και πήρε την δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με 4506 βαθμούς.  Το 2010 είχε πάρει την πρώτη θέση με 4803 βαθμούς.

Ο 34 χρονος αθλητής και καθηγητής φυσικής αγωγής πήρε το 11ο του πανελλήνιο μετάλλιο. Έχει 9 ακόμη στο άλμα σε ύψος όπου και έχει περάσει τα 2.14 μέτρα. Επίσης κατέχει το ρεκόρ Αιγαίου σε αυτό το αγώνισμα. Ο Τσούκος που διδάσκει τα αθλητικά άλματα στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας όπου και τελειώνει το μεταπτυχιακό του δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνισή του αφού είχε προβλήματα τραυματισμού και στα 2 του πόδια και κατά την διάρκεια των 7 αγωνισμάτων είχε πυρετό. Παρότι στο νησί της Σύρου δεν υπάρχει καμία υποδομή για τον κλασσικό αθλητισμό υπάρχουν κάποιοι αθλητές που κάνουν την Σύρο γνωστή στο Πανελλήνιο.

Επίσης ο αθλητής του Ποσειδών Καραμπάτσος Μιχαήλ πήρε την 8η θέση στα 3000μ Ανδρών βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκορ.

moustakas-manolis-1

Ιδιαίτερα υπερήφανη η οικογένεια του Παμμηλιακού για την Πανελλήνια διάκριση του πρώην αθλητή της Μανώλη Μουστάκα.

Ο Μηλιός αθλητής του Ολυμπιακού Μανώλης Μουστάκας κατέκτησε την πρώτη θέση στα 3000μ Ανδρών στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου με χρόνο 8.32.47.

Ο Μανώλης υπήρξε αθλητής του Παμμηλιακού έως το 2005 έχοντας πολλές  διακρίσεις στο ενεργητικό του, με σημαντικότερες αυτές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2004, όπου κατέκτησε την 3η θέση στα 600μ. και την 8η στα 800μ. Το 2005 ακολουθεί η μεταγραφή του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Παμμηλιακός Α.Σ.  εύχεται στον συντοπίτη Μανώλη πάντα πρωτιές!


Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares