Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 15:23

Σπουδαίες επιδόσεις και διακρίσεις για τους Μηλιούς αθλητές

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου   στον Άγιο Κοσμά το Διασυλλογικό πρωτάθλημα με σπουδαίες επιδόσεις και διακρίσεις και την συμμετοχή μηλιών αθλητών, που αποτελούσε λόγω των ιδιαιτεροτήτων της χρονιάς και τον μοναδικό αγώνα πρόκρισης για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που ακολουθούν .

Η Μαρία Καβαλιέρου με επίδοση 12,86 στο τριπλούν πέτυχε την 3η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία των Γυναικών και προκρίθηκε στους τελικούς του αγωνίσματος τόσο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-20 στα Ιωάννινα όσο και για τον τελικό στο Πανελλήνιο Γυναικών στην Πάτρα. Πολλά συγχαρητήρια στο Μαράκι μας, γιατί οι παραπάνω επιδόσεις επιτεύχθηκαν σε συνδυασμό με πολύ διάβασμα ,λίγο μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις όπου μπόρεσε να συγκεντρώσει και 18700 μόρια !

Η Μάλλη Ιωάννα φοιτήτρια σε ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια της Αγγλίας σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, με επίδοση στο ακόντιο Γυναικών κοντά στα 50 μ προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας Νέων στα Ιωάννινα με την 2η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα και την 4η στην Ελλάδα για την κατηγορία Γυναικών στην Πάτρα !

stivos-1_d12c6.jpg
Ο Χρήστος Ντούλας με επίδοση 14,01 στο τριπλούν πέτυχε την 5η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία Νέων και προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος της κατηγορίας Νέων Κ-20 στα Ιωάννινα.
Η μικρότερη ηλικιακά Μαρία Μάλλη με επίδοση στο μήκος 5,55 έχει προκριθεί για τον τελικό του αγωνίσματος της κατηγορίας κορασίδων Κ-18 το προσεχές Σαββατοκύριακο  στην Λάρισα.
Στην Λάρισα επίσης στον τελικό των 400μ έχει προκριθεί και η Τουρλάκη Πηνελόπη που πρόσφατα μετακόμισε στην Νάξο.
Στα Ιωάννινα επίσης θα αγωνιστεί στους τελικούς των 100μ και 100 μ με εμπόδια , η Πηνελόπη Βασιλοπούλου που γυμνάσθηκε σχεδόν επί δυο έτη στο νησί μας .

Δυστυχώς όμως η αποχώρηση πλέον όλων των παραπάνω πρωτοκλασάτων αθλητών από το νησί (που συνεχίζουν βέβαια την καριέρα τους δίπλα σε κορυφαίους προπονητές σε Αθήνα και Αγγλία ) αποτελεί το κύκνειο άσμα του θαύματος της άνθησης του Μηλέικου και Κυκλαδίτικου στίβου και μάλιστα σε ανύπαρκτες αθλητικές εγκαταστάσεις !

Περικλής Καβαλιέρος

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares