Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 22:08

Άνοιξε τις πόρτες του στους αθλητές τηρώντας όλα τα προληπτικά μέτρα το ΔΑΚ Νάξου

Άνοιξε σήμερα της πόρτες του το ανοιχτό γήπεδο του ΔΑΚ Νάξου για την προπόνηση των τμημάτων στίβου του Ναξιακού Γ.Σ. και του Πανναξιακού. 

Οι αθλητές των δύο σωματείων προσκόμισαν της απαραίτητες ιατρικές βεβαιώσεις προκειμένου να τους επιτραπεί η προπόνηση που έγινε σε γκρουπ τα οποία άλλαζαν ανά 20 λεπτά.

Σε αυτή την πρώτη φάση - το πρόγραμμα θα αλλάζει κάθε Παρασκευή - τα σωματεία δικαιούνται από μία ώρα χρήσης του σταδίου.

Να σημειώσουμε ότι τα τμήματα στίβου λειτουργούν βάσει του πλάνου για την ομαλή επιστροφή και την αγωνιστική δράση, αφού μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να διεξαχθούν αγώνες.

Πριν την έναρξη των προπονήσεων ο κ. Βαγγέλης Κατσαράς (αντιδήμαρχος, υπεύθυνος και για τον αθλητισμό) και ο κ. Τάσος Βάβουλας (υπεύθυνος του Αθλητικού Κέντρου) ενημέρωσαν για τους όρους ασφαλείας και υγιεινής που θα πρέπει να τηρούνται, τι θα πρέπει να γίνει σε περίπτωση κρούσματος, ενώ παράλληλα υπέδειξαν στους αθλητές  τα σημεία όπου ήδη έχουν τοποθετηθεί υλικά γαι την απολύμανση των χεριών, αλλά και τον ειδικό χώρο που έχει τροποποιηθεί και θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση κρούσματος.

Ήδη η διοίκηση του σταδίου φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδα, όπου αναμένεται να δοθούν ώρες και στον ΠΑΣ Νάξου, καθώς το σωματείο ήδη έχει καταθέσει αίτημα για να χρησιμοποιήσει το στάδιο για προπονήσεις.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares