Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 02:00

Τέταρτος Πανελληνιονίκης ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο

Με βολή στα 16.10, μόλις 9 εκατοστά πίσω από το ατομικό του ρεκόρ ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο κατέκτησε την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, στο αγώνισμα της σφαιροβολίας.

Ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου επιβεβαίωσε την φετινή του ανοδική πορεία και κλείνει τη χρονιά με την καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει ο σύλλογος σε πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων, δηλαδή αθλητών και αθλητριών κάτω των 18 ετών.

Ο Βλαντιμίρ θα αγωνιστεί την Παρασκευή το πρωί στον προκριματικό της δισκοβολίας με στόχο να περάσει στον μεγάλο τελικό, όπως ακριβώς συνέβη και το 2018.

Ο αγωνιστικός προγραμματισμός όπως τον είχε σχεδιάσει ο προπονητής του Βλαντιμίρ, ο αναμορφωτής των ρίψεων στον σύλλογο Γιώργος Αντωνίου, απέδωσε απόλυτα. Ο αθλητής βρέθηκε για προετοιμασία δύο φορές, την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα στην Κύπρο όπου προετοιμάστηκε κάτω υπό ιδανικές συνθήκες. Ο Βλαντιμίρ, ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας θα αναζητήσει έναν ή δύο ακόμα αγώνες για να κλείσει την χρονιά με μια ακόμη υψηλότερη επίδοση.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟΜυκόνου συγχαίρουν τον αθλητή και τον προπονητή του και του εύχονται σύντομα να αγωνιστεί και με την εθνική ομάδα Παίδων

ΑΟ Μυκόνου

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares