Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2011 16:41

Δελτίο Τύπου για το 2ο Τρίαθλο Πάρου

tria8lon-parou-nikites

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 έγινε με επιτυχία το 2ο Τρίαθλο Πάρου.

Το Τρίαθλο διοργανώθηκε από το Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου, τον Ν.Ο.Π.(Ναυτικό Όμιλο Πάρου), τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου και τον Γ.Α.Σ.Π.(Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Πάρου), με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του ΕΥ Πάρος και του Water Ski Zone και φιλοξενήθηκε για δεύτερη φορά στις εγκαταστάσεις του Πάρκου.



Έλαβαν μέρος 84 αθλητές 13-66 ετών διαφόρων εθνικοτήτων από την Πάρο την Αντίπαρο, την Αθήνα, την Σαντορίνη και την Σύρο. Οι αθλητές κολύμπησαν 500μ. στην παραλία του Άϊ-Γιάννη, ποδηλάτησαν 13χλμ. σε άσφαλτο και καλό χωματόδρομο, ξεκινώντας από τις εγκαταστάσεις του Πάρκου περνώντας από τις κολυμπήθρες και την Μυκηναϊκή Ακρόπολη ,φτάνοντας μέχρι τις Καμάρες διαγράφοντας μια κυκλική διαδρομή και επιστρέφοντας από τον παραλιακό δρόμο στο Πάρκο. Το τρέξιμο έγινε στα μονοπάτια του Πάρκου, η διαδρομή περνούσε από πανέμορφες τοποθεσίες και ενθουσίασε τους αθλητές.

Στο ομαδικό οι συμμετοχές είχαν αλματώδη αύξηση φτάνοντας τις 20 ομάδες εκπληρώνοντας τον σκοπό του δηλαδή να ενεργοποιήσει και να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους αφού τα επιμέρους αγωνίσματα ήταν εύκολα και προσιτά σε όλους .Προσδοκία της διοργάνωσης για την επόμενη χρονιά να αυξηθεί η συμμετοχή των νέων!Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Μεγάλη επίσης ήταν και η προσέλευση των θεατών που χάρηκαν τον αγώνα και την όμορφη μέρα και την καταπληκτική μουσική των Dj Μανώλη Σιφναίου Μανώλη Σωμαρίπα.

Μετά το τέλος του αγώνα όλοι απήλαυσαν ένα μικρό μα γευστικότατο σνακ.

Μια ακόμα καινοτομία του αγώνα τα πανέμορφα πήλινα κύπελλα και αναμνηστικά κατασκευασμένα από τοπικό κεραμοποιείο.

Όλοι οι αθλητές τερμάτισαν με επιτυχία τον αγώνα.Τις τρείς πρωτες θέσεις στο ατομικό ανδρων πήραν οι Piombino Emanuelle, Ηickman Jason, Cameron Sandy, στο ατομικό γυναικών οι Παντελαίου Μαρία, Τσούπρα Αγγελική, Μαριάνου Μαρουσώ, στο ατομικό εφήβων οι Κεφάλας Παναγιώτης, Μπούμπας Γιάννης, Μπούμπας Σπύρος.
Στην κατηγορία του Μικτού Ομαδικού ,στους ενήλικες, πρώτη τερμάτισε η ομάδα των Αλιφιέρη Γιάννη , Φρατσά Χρήστου, Γλυνού Αντώνη και στο μικτό ομαδικό εφήβων η ομάδα των Χερουβείμ Παναγιώτη, Καραγκούνη Κωνσταντίνου, Γκέμπορις Εμίλ.
Βραβεύτηκε επίσης και η μεγαλύτερη σε ηλικία συμμετέχουσα Dahlgren Ingrid 66 ετών.

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά τους 35 εθελοντές οι οποίοι συνέβαλλαν σημαντικά στην επιτυχία του Τριάθλου, τους χορηγούς Σ.Αλιπράντη (Αρτοποιΐα Αλιπράντη), Χ.Παντελαίο (Πανεμπορική Λευκών), Η.Μαργαρίτη (επιγραφές Μαργαρίτης), Ν.Ζουμή (Ξυλόφουρνος) την Blue Star Ferries και τους χορηγούς επικοινωνίας: Parosweb.com, ParosLife Naxos Life, Φωνή της Πάρου, τους φωτογράφους του Τριάθλου Frank Tocher και Πέτρο Τσπυνάκη και το προσωπικό του Πάρκου Πάρου.


Κατά τη διάρκεια του 2ου Τριάθλου Πάρου, πάνω από 130 παρευρισκόμενοι υπέγραψαν υπέρ της απαγόρευσης του κυνηγιού στην περιοχή του Περιβαλλοντικού Πάρκου - θέμα που τελευταία, με την κατασκευή των μονοπατιών, αγγίζει όχι μόνο το περιβάλλον του Πάρκου αλλά και την ασφάλεια περιπατητών και λουόμενων.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα και φωτογραφίες στο: www.parkoparos.gr/triathlon και στο κοινωνικό δίκτυο του Πάρκου Πάρου.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares