Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 11:16

Επιδόσεις, ρεκόρ και συγκίνηση χθες, στο δημοτικό στάδιο Mήλου

pammiliakos_stivos_maios_2011

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν χθες το απόγευμα, οι αγώνες στίβου, που διοργάνωσε ο Παμμηλιακός ΑΣ, στο δημοτικό στάδιο Μήλου.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν όλοι οι αθλητές των ακαδημιών στίβου της ομάδας του νησιού μας , καθώς επίσης και οι αθλητές που προπονεί προσωπικά ο κ. Περικλής Καβαλιέρος.

Από τη χθεσινή μέρα, δεν έλειψαν οι μεγάλες επιδόσεις και τα προσωπικά ρεκόρ, σε όλα τα αθλήματα, με τις εντυπώσεις όμως να τις κερδίζει, η τελευταία ταχύτατη κούρσα των 1000m, δεδομένων των συνθηκών και του νεαρού της ηλικίας των αθλητών.


Αρκετά παιδιά κατάφεραν να διακριθούν, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι αθλητές του Π. Καβαλιέρου, οι οποίοι ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών σε όλα τα αγωνίσματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, αρκετοί γονείς και συγγενείς των μικρών μας φίλων, οι οποίοι βρέθηκαν στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν έπαινοι και βραβεία.

Η διοργάνωση, ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων στους νικητές, από το δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη, στον οποίο δόθηκε κάρτα μέλους του Παμμηλιακού, ενώ έκδηλη ήταν η συγκίνηση στα πρόσωπα των συγγενών και των προπονητών των αθλητών μας.  

Τα αναλυτικά αποτελέσματα και οι επιδόσεις των αθλητών, θα αναρτηθούν σε επόμενο θέμα μας, αφού μας τα ανακοινώσει ο Παμμηλιακός.

 

Για το Sport Cyclades και το Milos Life Μανος Τερζακης

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares