Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 15:11

Λεοντες: Ολοκλήρωσαν το 1ο στάδιο στη Σερβία.

Ο ΑΣ ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ συμμετείχε στο καλοκαιρινό GalebCampπροετοιμασίας Taekwondo στην Σερβία από τις 10/08/2013 έως τις 20/08/2013 με καθημερινές διπλές προπονήσεις, ολοκληρώνοντας  το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των αθλητών μας.

LEONTES SERVIAΣτο Campσυμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 13 χώρες και ήταν μια εμπειρία πραγματικά πολύτιμη για τους μικρούς αλλά και για τους μεγαλύτερους αθλητές μας , αφού στο Camp υπήρχαν αρκετές Εθνικές Αποστολές με αθλητές με χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, αθλητές με Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές διακρίσεις. Το πρόγραμμα των προπονήσεων καταρτίστηκε και ήταν υπό την επίβλεψη από το προπονητικό Team του SEYEDNEMATKHALIFEH καθηγητή πανεπιστημίου  KARAJAZADUNIVERSITY και Πρώτου Προπονητή της Εθνικής ΙΡΑΝ.  Στην αποστολή συμμετείχαν οι: Φουστέρης Φώτης, Πετσούκης Γιώργος, Αλεφραγκή Νικολέτα, Φουστέρη Χριστιάννα, Ζώτος Ιωάννης, Καφιέρης Πέτρος, Γαβρίλης Ανδρέας, Πελεκάνου Νόνη.

Το ΔΣ του Συλλόγου εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας καθώς και στον προπονητή μας Ζαρκάδα Ιωάννη, χωρίς τραυματισμούς.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

Φουστέρης Ευάγγελος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares