Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 20:19

Λέοντες: διασυλλογικοί αγώνες και πανελλήνια επιβράβευση

Ο ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΛΕΟΝΤΕΣ συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α/Γ,Ε/Ν,Π/Κ που διοργάνωσε η ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ στην Χαλκίδα 22-23/02/2013 με ένδεκα αθλητές και αθλήτριες.

Στην αποστολή του συλλόγου μας συμμετείχαν οι εξής: Αλεφραγκή Νικολέτα, Ζώτος Ιωάννης, Γαβρίλης Ανδρέας , Καντζέλης Ηλίας, Καφιέρης Πέτρος, Πελεκάνος Ιωάννης, Τσέλα Ευάγγελος, Μιχαηλίδου Μπαρακάτ Αμαρυλλίς, Μπούρα Αγάπη, Φύτρου Εύα, Πελεκάνου Νόνη.

Απολογισμός ένα Ασημένιο μετάλλιο με την Αλεφραγκή Νικολέτα μετά από τέσσερις αγώνες, οι υπόλοιποι αθλητές μας παρόλο που οι περισσότεροι αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά επέδειξαν πραγματικό πάθος και αγωνιστικότητα.

Ο προπονητής Κος Ζαρκάδας Ιωάννης είχε την ευκαιρία να δει την νέα γενιά των Λεόντων (γεννημένοι 2000-2001-2002) σε αγώνες και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών.

xalkida-leontes-2-2013

Η προσπάθεια όλων μας, Αθλητών, Προπονητή, Γονέων, ΔΣ Συλλόγου, αυτά τα τέσσερα χρόνια που συμμετέχουμε στο αγωνιστικό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ έχει φέρει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα με επισφράγισμα της προσπάθειας αυτής να βραβευθούμε από την ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ως ο Τρίτος Πολυνίκης Σύλλογος Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 1997-1998 (2012).

Η ευθύνη είναι μεγάλη, η προσπάθεια θα είναι συνεχείς γιατί είναι δύσκολο να φθάσεις ψηλά αλλά ποιο δύσκολο να παραμείνεις ψηλά.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Φουστέρης Ευάγγελος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares