Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 18:32

Μεγάλη επιτυχία στο ''Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Μουιτάι''.

AS MOUITAI THIRAS STHN ATHINA

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Μουιτάι υπό την αιγίδα του επίσημου φορέα του αθλήματος, την Ελληνική Ομοσπονδία Μουιτάι, στην έδρα του Πυγμαχικού Συλλόγου Περάματος στο Ικόνιο, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Το παρόν έδωσαν αθλητές από συλλόγους μέλη της ομοσπονδίας από την Αττική και την επαρχία, ταξιδεύοντας τόσο μακριά όσο από την Κρήτη και τη Μυτιλήνη, οι οποίοι διακρίθηκαν για το αθλητικό τους ήθος και την επίδοσή τους.

Πριν τον αγώνα, ακολουθώντας την παράδοση του αθλήματος, πολλοί αθλητές παρουσίασαν το wai kru αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα από τους δεκάδες θεατές που παρακολουθήσαν τους αγώνες.

Επίσημος προσκεκλημένος των αγώνων ήταν ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παχουγιούθ, κ. Εμπαντάτι Χαμίντ, ο οποίος δήλωσε ότι το επίπεδο των Ελλήνων αθλητών είναι ισάξιο με των μεγάλων δυνάμεων του αθλήματος.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού έχει κλείσει για τις 8 και 9 Δεκεμβρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουιτάι 2012. Συντονιστείτε μαζί μας και ελάτε να απολαύσετε αγώνες επιπέδου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares