Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 16:13

Πολλές επιτυχίες για τον Βασιλιά Σαντορίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα | Συγχαρητήρια από τον ΔΑΠΠΟΣ

Με έξι αθλητές που είχαν εξαιρετική παρουσία αγωνίστηκε στους αγώνες της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Μουάιτάι ο Α.Σ Βασιλιάς Θήρας (Κ-Τeam) .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ικανοποίηση γυρίζουν στην Σαντορινη ο προπονητής και οι αθλητές του συλλόγου, Α.Σ Βασιλιάς Θήρας(Κ-Τeam) από το διασυλλογικό πρωτάθλημα fight with respect υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι. 

Οι αθλητές έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους προσφέροντας θέαμα και όμορφες στιγμές στους παρευρισκομενους, σε μια διοργάνωση που κύλισε ομαλά σε όμορφο αθλητικό κλήμα. Αυτήν την φορά στην αιχμή του δόρατος η Αριάδνη  Aντρέι όπου κατάφερε να πάρει την νίκη με διακοπή αγώνα στο δεύτερο γύρο απέναντι σε μια πολύ καλή αντίπαλο. 

Η δεύτερη νίκη για την Σαντορίνη ήρθε από την Δεναξα Αικατερίνη όπου επικράτησε και στους 3 γύρους του αγώνα. Η διοίκηση και ο προπονητής του συλλόγου ευχαριστούν για άλλη μια φορά τους αθλητές και τους γονείς τους, που παρά τις δυσκολίες μετακινήσεις, καταφέρνουν και υλοποιούν τους στόχους των παιδιών τους, ενώ παράλληλα οι αθλητές μας κάνουν την Σαντορίνη υπερήφανη μέσα από τις αγωνιστικές τους προσπάθειες.

Τέλος η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τον διοργανωτή για την άψογη φιλοξενία που είχαν κατά την διάρκεια των αγώνων και τον χορηγό του συλλόγου, Μέλι-να, όπου φρόντισε να βοηθήσει τους αθλητές στο κόστος μετακίνησης και συμμετοχής στους στην Αθήνα, δίνοντας τους δύναμη να συνεχίσουν να ταξιδεύουν για το άθλημα που αγαπούν, το muaythai.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος είναι :
Πιτσικάλη Παρασκευή
Χατζισαββιδου Νίκου Βασιλική 
Δεναξα Αικατερίνη 
Σιγαλα Άννα 
Αντρέι Αριάδνη 
Χαλαρης Γεώργιος».

VASILIAS SANTORINIS

Συγχαρητήρια από τον ΔΑΠΠΟΣ:

Ο Πρόεδρος και του Δ.Σ του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις διοικήσεις, στους προπονητές και στους αθλητές του Α.Σ Βασιλιά Θήρας (K-Team) και του Α.Σ Μαχητές για την εξαιρετική τους παρουσία και τις επιτυχίες που σημείωσαν στους αγώνες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάι Τάι και στο Aegean Boxing Cup αντίστοιχα.

Το επίπεδο των μαχητικών σπορ στη Σαντορίνη ανεβαίνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο χάρη στην επιμονή και στη προσπάθεια όλων όσοι συνεχίζετε να συμβάλετε στην ανάπτυξη των μαχητικών αθλημάτων, καταβάλλοντας το μέγιστο.

Η αγάπη σας για τον αθλητισμό είναι ο οδηγός σας και ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θα επιχειρήσει να γίνει το όχημα για τη συνέχιση της ανάπτυξης κάθε αθλητικής δραστηριότητας στη Σαντορίνη.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares