Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 23:27

Φαντασμαγορική η πρώτη του τμήματος ποδηλασίας του Πανναξιακού [pics]

Με τον έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη και τον πρόεδρο του Πανναξιακού να δίνουν το σήμα τις εκκίνησης, η πρώτη δραστηριότητα του νεοσύστατου τμήματος ποδηλασίας του συλλόγου από τη Νάξο είναι γεγονός.

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου αγκάλιασαν την ''ποδηλατάδα'' που διοργάνωσαν από κοινού ο Πανναξιακός και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο περιθώριο της οποίας ο Πανναξιακός εγκαινίασε το νέο του τμήμα που αναμένεται να χαρίσει όμορφες δράσεις στην μεγάλη ποδηλατική κοινότητα του νησιού της Νάξου.

Ο Πανναξιακός ευχαρίστησε όσους συνέδραμαν στην σημαντική αυτή διοργάνωση, εκδίδοντας την εξής ανακοίνωση:

«Με μεγάλη συμμετοχή, υπέροχο καιρό και καλή οργάνωση πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Πανναξιακό Α.Ο, η Ποδηλατάδα.

Μικροί και μεγάλοι επέλεξαν μία από τις δύο διαδρομές και "ξεχύθηκαν" με τα ποδήλατα τους σε έναν όμορφο, διαφορετικό περίπατο.
Στους συμμετέχοντες μοιράστηκαν προστατευτικά κράνη και μπλουζάκια, ενώ κληρώθηκε ένα ποδήλατο προσφορά του καταστήματος Real bike.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή της Ποδηλατάδας: Τα μέλη της ΛΕ.ΜΟ.Ν, την Εθελοντική Ομάδα της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τους Ραδιοερασιτέχνες Νάξου, τη ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΝΑΞΟΥ Α.Ι.Ε., την ΕΑΣ Νάξου και το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου».

Ο Έπαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης που έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις στιγμές με τους μικρούς κυρίως ποδηλάτες, χαιρέτησε την πρωτοβουλία του Πανναξιακού, λέγοντας: 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Πανναξιακός ΑΟ / Pannaxiakos AC θα πραγματοποιήσουν «Ποδηλατάδα» (διαδρομή με το ποδήλατο), την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.
Στην ποδηλατάδα μπορούν να συμμετάσχουν ποδηλάτες κάθε ηλικίας.

  • Θα γίνουν δύο διαδρομές:


Τα παιδιά πάνω από 10 ετών και οι ενήλικες, θα ξεκινήσουν στις 10:00, από το Ανοικτό Στάδιο Νάξου και θα κάνουν την διαδρομή: Άγιος Προκόπης – Αγία Άννα – κεντρική πλατεία Χώρας Νάξου (λιμάνι).

  • Τα παιδιά κάτω των 10 ετών θα ξεκινήσουν στις 11:00, από το Ανοικτό Στάδιο Νάξου και θα κάνουν τη διαδρομή: Παπαβασιλείου - κεντρική πλατεία της Χώρας Νάξου.


Δεν είναι αγώνας, είναι ένας περίπατος, για να γνωριστούμε μεταξύ μας και να γνωρίσουμε τον τόπο μας με το ποδήλατο.
Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους συμμετέχοντες.

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares