Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 17:37

Ολοκληρώθηκε και η Ποδηλασία στα "Μηλώσια" (vid.)

Στο τελικό τους στάδιο βρίσκονται τα 'ΜΗΛΩΣΙΑ' που διοργανώνονται από τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Φιλωτίου με τη χθεσινή ημέρα να περιελάμβανε το άθλημα της Ποδηλασίας.

Αρκετά πρόσωπα εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Από παιδιά ηλικίας 4-5 χρονών, μέχρι άντρες που είχαν ξεπεράσει το 40ο έτος της ηλικίας τους βρέθηκαν στην πλατεία του Φιλωτίου με τα ποδήλατα τους και περίμεναν την εκκίνηση από τους διοργανωτές για να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Ψαρράς δήλωσε ευχαριστημένος για ακόμη μια σεζόν από το ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο άθλημα έγινε προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του Ιουλιανού Μουστάκη. 

Στην πιο μικρή κατηγορία όπου αφορούσε άτομα γεννηθέντες το 2013-2014, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Νίκος Παντελιάς, ενώ τη 2η και 3η αντίστοιχα οι Λύρας Μακάριος και Γρατσία Μαρία, με τον Γρατσια Γιώργο να τερματίζει τέταρτος.

Στην επόμενη κατηγορία συμμετείχε μόλις ένας αθλητής και  ο λόγος για τον Τζίμη Κατσουρό, ενώ στις γυναίκες την 1η θέση κατέλαβε η Κυριακή Μανιού (2008 γεννηθείσα) και η συνομήλικη.της, Κατερίνα Γρατσία. 

Στους άντρες 1ος κατατάχθηκε ο Γιάννης Γιαννής για να ακολουθήσουν οι Φώτης Γιαννής, Βασίλης Ψαρράς και Ηλιας Γιαννης αναφορικά με τις ηλικίες 2008,2009 και 2010.

Για τις ηλικίες 2000,2002 και 2003 πρώτος τερμάτισε ο Βαγγέλης Βρούτσης, δεύτερος ο Γιάννης Βασιλάκης και 3ος ο Μανώλης Βρούτσης.

Στους άνδρες την κορυφή έπιασε ο Κριστόφ Γιαννούλης,για να ακολουθήσουν στη 2η και 3η θέση οι Γιάννης Νανούρης και Βαγγέλης Φωτίου. Τέταρτο κατετάγη ο Κώστας Σαρρής, ενώ ο Μιχάλης Μανιός τραυματίστηκε στα μέσα της διαδρομής και αποχώρησε.

Φωτογραφίες και βίντεο

 

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares