Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 18:46

Ολοκληρώθηκε ο 1ος ποδηλατικός γύρος Άνδρου

podilasia_androu

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία ο πρώτος ποδηλατικός γύρος Άνδρου με μεγάλη συμμετοχή από Ανδριώτης ποδηλάτες και όχι μόνο!.

Δηλώσεις για τον ποδηλατικό γύρο έκανε ο Θεοδόσης Σουσούδης:  Συγχαρητήρια για την διοργάνωση, που είχε μεγάλη συμμετοχή. Μία ακόμα απόδειξη ότι ο Αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει στην προβολή του νησιού μας και στην τουριστική κίνηση. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αναπτύξουμε τον Αθλητισμό στο νησί και να βοηθήσουμε όλοι ανεξαιρέτως σε αυτό.

Ενώ ο Γιάννης Καραουλάνης σημείωσε: ευχαριστούμε όλα τα παιδιά από Αθήνα και Άνδρο για την συμμετοχή τους ! Εμείς στην Άνδρο έχουμε μια ποδηλατική ομάδα που σχεδόν κάθε Κυριακή κάνουμε από 30-70 χιλιόμετρα με αρκετό βουνό και χωματόδρομους ...η Αθήνα είναι κοντά και όσοι θέλουν μπορούν να ενημερώνονται για τις βόλτες μας από το MTB in Andros (την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει για την ενημέρωση της Κυριακάτικης βόλτας) ...Χάρηκα ιδιαιτέρως για τους καινούργιους φίλους που αποκτήσαμε ,και με τους οποίους έχουμε την ιδία τρέλα για το ποδήλατο! Η Άνδρος είναι ιδανική για ΜΤΒ και σίγουρα θα ακολουθούσουν και αλλά τέτοια...

podilasia_androu_2011_afisa

O Γιώργος Λεο ανέφερε: μας άρεσε! μας άρεσε πολύ και ευχαριστούμε τον Κυριάκο Μουστάκα για την μεγάλη του προσπάθεια να μας ευχαριστήσει όλους! Για εμάς που μείναμε στο camping  μπορώ να πιστεύω ότι περάσαμε λίγο καλύτερα από τους άλλους, απλά και μόνο γιατί το camping, αλλά και οι άνθρωποι που το δουλεύουν είναι άπαιχτοι!
ποδηλατικά τώρα, τα χιλιόμετρα ήταν μάλλον λίγα και απολογούμαι γιατί μάλλον εγώ ευθύνομαι για την μείωσή τους. όμως ήταν φιλικότερα στους περισσότερους και ελάχιστοι εξ όσων γνωρίζω δέχτηκαν βοήθεια κοινού! χάρηκα που δεν το έβαλαν κάτω ακόμα και παιδιά που ξεκίνησαν πρόσφατα ποδήλατο ανεβάζοντας το εύρος στις 4:30 ώρες τερματίζοντας με τον ήλιο καλά πάνω από το κεφάλι τους. Το Combo Ride Bicycle Adventures χαίρεται να συμμετέχει σε διοργανώσεις που προάγουν τον τουρισμό και το ποδήλατο έστω και αν το μοναδικό adventurous στοιχείο αυτής της εκδήλωσης ήταν οι ολονύχτιες -κερασμένες- τεκίλες γύρω απ' την πισίνα του camping!!!

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares