Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 00:10

Η προκήρυξη του 7ου Ποδηλατικού Γύρου Παρου

Ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς και την υποστήριξη της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π του Α.Μ.Ε.Σ ΝΗΡΕΑΣ των τοπικών δημοτικών διαμερισμάτων, πολιτιστικών συλλόγων και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, διοργανώνουν για έβδομη συνεχή χρονιά τον ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΡΟΥ στις 28 Μαΐου 2017.

Με συνολική απόσταση 61 χλμ και τη διαδρομή να διέρχεται από όλα τα χωριά της Πάρου Ο Ποδηλατικός Γύρος Πάρου , δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν με το ποδήλατό τους τις ομορφιές του Νησιού!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
07:30 Έναρξη λειτουργίας Γραμματείας Λιμάνι ΝΑΟΥΣΑΣ, Παρουσίες - Παραλαβή Αριθμών & Τεχνικός Έλεγχος.

09:00 Έναρξη ποδηλατικού γύρου.
Προεκκίνηση: 11 χλμ. (μέχρι τη Παροικία οι συμμετέχοντες θα πηγαίνουν όλοι μαζί).
Αγωνιστικό μέρος: 50 χλμ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Νάουσα (αφετηρία) – Παροικία – Πούντα- Βουτάκος – Αλυκή – Αγκαιριά - Άσπρο Χωριό – Δρυός – Λογαράς – Πίσω Λιβάδι– Μάρπησσα – Μάρμαρα– Πρόδρομο -Κώστος – Υστέρνι –Νάουσα(τερματισμός).

13:30 Βραβεύσεις νικητών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα Αντοχής έχουν όλοι όσοι είναι ηλικίας 15 ετών και άνω. Ο Ποδηλατικός Γύρος Πάρου με ποδήλατα δρόμου απευθύνεται σε ποδηλάτες που βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση και δεν έχει το χαρακτήρα ποδηλατοβόλτας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και διευκόλυνση η εγγραφή των ενδιαφερομένων θα γίνεται και μέσω Ηλεκτρονικής Φόρμας έως και 22/5/2017 και μέχρι τις 24:00.
Η συμπληρωμένη υπεύθυνη δήλωση που αποστέλλεται ηλεκτρονικά δεν είναι απαραίτητο να είναι υπογεγραμμένη . Συμπληρώνεται τα στοιχεία σας αποστολή στο poparou@gmail. com και υπογράφεται τη μέρα του αγώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΕΦΗΒΟΙ: 15 – 18 ετών
Α1: 19 – 29 ετών
Α2: 30 – 39 ετών
Α3: 40 – 49 ετών
Α4: 50 – 59
Α5: 60 +
Γυναικών

ΕΠΑΘΛΑ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά την λήξη του ποδηλατικού γύρου, θα γίνουν οι απονομές σε όλες τις κατηγορίες, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα.
Ο πρώτος κάθε κατηγορίας θα παραλάβει Κύπελλο.
Οι 6 πρώτοι του αγώνα σε κάθε κατηγορία θα βραβευθούν(Μετάλλια οι 3 πρώτοι και έπαινο οι υπόλοιποι 3).
Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Αναμνηστικό Δίπλωμα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται μέσω της Ηλεκτρονικής Φόρμας. Όλα τα ζητούμενα στοιχεία δηλώνονται υποχρεωτικά. Αν υπάρχουν παραλήψεις, η συμμετοχή δεν γίνεται δεκτή.
Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής (poparou.gr) μέχρι και 22/5/2017 ή στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα 07:30 – 08:30.
Για τη συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από το γονέα με θεωρημένο από δημόσια υπηρεσία το γνήσιο της υπογραφής .
Υπεύθυνη Δήλωση απαιτείται και για τη συμμετοχή των ενηλίκων.
Η Υπεύθυνη Δήλωση θα υπάρχει στο poparou.grκαι θα παραδίδεται στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα.
Ως επιβεβαίωση έγκρισης της συμμετοχής σας θα ενημερώνεστε από τη λίστα συμμετοχών που θα αναρτάται στοpoparou.grκαι στη σελίδα μας στο facebook.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική, ακόμα και στις επίσημες προπονήσεις(π.χ. ζέσταμα ή αναγνώριση διαδρομής πριν και μετά τον αγώνα), με το ποδήλατό σας και τον εξοπλισμό του να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να τηρούν τον Κ.Ο.Κ. (ιδιαίτερα η τήρηση της διπλής διαχωριστικής γραμμής).
Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στον αγώνα με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα ατυχήματα, φθορές ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.
εκπρόθεσμος χρόνος τέσσερις (04) ώρες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ και περιλαμβάνει chip χρονομέτρησης, αναμνηστικό T-SHIRTS, ενεργειακές μπάρες και ισοτονικά ποτά..


ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, οι διοργανωτές αποφασίζουν επί τόπου και τελεσίδικα και έχουν το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα και τη σύμπτυξη κατηγοριών.

ΛΟΙΠΑ
Ο Σύλλογός μας, μέσω χορηγίας της Blue Star Ferries, θα παρέχει έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αθλητών/ποδηλατών και των οχημάτων τους από και προς τον Πειραιά , με πλοία της εταιρίας.
Προϋπόθεση για την έκπτωση εισιτηρίου είναι η καταβολή της συμμετοχής των 10,00 ευρώ με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας, στο ΛΟΓ/ΣΜΟ ALPHA BANK ME IBAN:GR18 0140 6290 0210 1027 400. Η έκπτωση θα ισχύει και για τον συνοδό τον οποίο θα δηλώνετε στη φόρμα.
Δηλώνετε έως 22/5/2017 στη Φόρμα Συμμετοχής: results.chronolog.gr/registration.aspx?h=34dbca985975fb4777e4ce8ffff3c94b&%3Bamp%3Bhe=0

H έκπτωση στα εισιτήρια διατίθεται για τις ημερομηνίες από 26/5/2017 μέχρι και 30/5/2017. Στη φόρμα που βρίσκεται στοpoparou.grδηλώνεται ημερομηνίες και ώρες άφιξης/αναχώρησης, καθώς και αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, ώστε να σας εκδοθούν τα εισιτήρια. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε έγκαιρα, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από τις αναχωρήσεις σας με το Gelasakis STC ΤΗΛ 210 4222440 .
Η παραλαβή των εισιτηρίων από Πειραιά προς Πάρο καθώς και της επιστροφής θα γίνεται από το πρακτορείο Gelasakis STC ΤΗΛ 210 4222440 δίπλα από το λιμεναρχείο, Ακτή Τσελέπη

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares