Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016 11:09

Ευχαριστήριο ΠΟ Πάρου για τον 6ο Ποδηλατικό Γύρο Πάρου

Ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργάνωσαν με επιτυχία τον 6ο Ποδηλατικό Γύρο Πάρου, με τη συνδρομή του Δήμου Πάρου, της ΚΔΕΠΑΠ, των Δημοτικών διαμερισμάτων και συλλόγων του Νησιού.

150 ποδηλάτες δήλωσαν συμμετοχή όμως 131 από αυτούς κατάφεραν να αντέξουν τη ζέστη και να ολοκληρώσουν τα 61 χιλιόμετρα της διαδρομής τερματίζοντας στο πανέμορφο χωριό της Αλυκής .Τόσο ο Πολιτιστικός σύλλογος όσο και η Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς - Αλυκής έδειξαν το φιλόξενο πρόσωπό τους, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους αθλητές που ήρθαν από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ποδηλάτες από Νάξο - Σύρο - Σαντορίνη - Μυτιλήνη και φυσικά από Αττική έδωσαν το παρόν, ενώ ήρθαν και τρεις από Γερμανία και ένας από Σουηδία. Πολύ συγκινητική η παρουσία των κοριτσιών που θα συμμετάσχουν στα Special Olympics στο Ρίο της Βραζιλίας. Όλοι οι ποδηλάτες δήλωσαν ότι η διοργάνωση ήταν άψογη και έδωσαν υπόσχεση να ξανάρθουν του χρόνου.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του δύσκολου αγώνα και κυρίως τον Έπαρχο Πάρου Κο ΜΠΙΖΑ Κωνσταντίνο, όλους τους εθελοντές που βρίσκονταν σε όλο το μήκος της διαδρομής, αλλά και τα κορίτσια της γραμματείας, τον Δήμαρχο Πάρου Κο ΚΩΒΑΙΟ Μάρκο, τον Πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ Κο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο, καθώς και όλους τους προέδρους των Δημοτικών διαμερισμάτων. Ευχαριστούμε τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου καθώς και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τη φροντίδα της ασφάλειας των ποδηλατιστών, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία δέκα συνολικά μοτοσικλετιστών και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολιτιστικούς - αθλητικούς συλλόγους και τους χορηγούς της διοργάνωσης και συγκεκριμένα:

ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ :

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ , ΜΕΑΣ ΚΩΣΤΟΥ , ΜΕΕΑΣ ΥΡΙΑ ΛΕΥΚΩΝ , ΣΚΟΠΑΣ Ο ΠΑΡΙΟΣ , ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ, ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΑΙΚΟΣ , ΑΤΛΑΝΤΙΣ , ΠΕΡΠΑΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΥ , ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥ

ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

BLUE STAR FERRIES ,

KARINO PAROS, ΜΙΧΑΛΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ, Γ. ΖΟΥΜΗΣ Α.Ε , ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, SMILE ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΥΠΩΣΗ, ΦΥΤΡΟΣ GBF FITNESS, ΟΖ ELECTRONICS, ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, Α&G SECURITY SERVISES, ΕΥΖΩΙΑ WELLNESS ACTIVITIES

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ. 

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

    ΚΑΛΑΚΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                                                      ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares