Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 22:43

2ος ποδηλατικός γύρος Σύρου

Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου με την υποστήριξη της ομάδας Ποδηλατών Σύρου (Ποδηλάτρες Σύρου) διοργανώνουν το 2ο Ποδηλατικό Γύρο Σύρου την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013.


Η αφετηρία θα είναι στην πλατεία Μιαούλη και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες θα είναι: Ερμούπολη - Μέγας Γυαλός - Ερμούπολη (διαμέσου Μάννα- Βάρης) με σημείο τερματισμού την Πλατεία Μιαούλη.


Η έναρξη θα δοθεί στις 10:30 το πρωί ενώ οι ποδηλάτες θα χρειαστεί να προσέλθουν στο χώρο από τις 10:00 το πρωί για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.


Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το σύνολο της διαδρομής θα παραλάβουν στον τερματισμό αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και μπλουζάκι.

Ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Σύρου δεν είναι αγωνιστικός αλλά μια βόλτα στο νησί ώστε να γνωρίσουμε όλοι καλύτερα τις δυνατότητες που μας προσφέρει το ποδήλατο ως μεταφορικό μέσο, ως τρόπο άσκησης και γενικότερα ως τρόπο ζωής.


Οι φίλοι του ποδηλάτου που επιθυμούν να συμμετάσχουν αλλά δεν διαθέτουν ποδήλατο, θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ένα από τα ποδήλατα που θα χορηγήσει ειδικά για εκείνη την ημέρα το Maistrali Bicycle Rental (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares