Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 13:11

Υπέροχες στιγμές στο 50ο ράλλυ Αιγαίου

Την Οδύσσεια αλλά και τις υπέροχες στιγμές της στο 50ο ράλλυ Αιγαίου περιγράφει η Γενική Γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου Τήνου κ. Μαρία Δενεκαρία.

 

«Είμαστε αποφασισμένοι θα τρέχαμε τον αγώνα οπωσδήποτε, μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχαμε μαΐστρα, είχε σκίσει στον αετό και ο πανάς μας κορόιδευε μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα ότι δεν σηκώνει επισκευή και ότι το πανί ήταν καμένο και προσπαθούσε να μας πουλήσει πανί, ότι προλαβαίνει να ράψει καινούριο και ένα σωρό αηδίες για να μας σπάει τα νεύρα. Η επόμενη επιλογή μας ήταν να τρέξουμε με μια μικρότερη μαΐστρα την οποία χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του πληρώματος επιδιορθώθηκε και ελπίζαμε ν’ αντέξει έως τη Σύρο. 

 

Ώσπου έγινε το θαύμα και η μαΐστρα η οποία ήταν κατεστραμμένη μπαλώθηκε και με μαγικά απέκτησε ζωή για άλλα 15 χρόνια.. τέτοια κοροϊδία που έπεσε..δεν υπάρχει!!!

Αν μπορούσα να αναφέρω τα στοιχεία του κ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ που έπαιζε επί 5μέρες με τον πόνο μας προσπαθώντας να μας πουλήσει πανί… αν μπορούσα.

 

Το σκάφος του Ομίλου μας εντυπωσίασε όσους το έβλεπαν, οι παλιότεροι το θυμήθηκαν απ΄ την εποχή που λεγόταν MACUBA και μας εξιστορούσαν ιστορίες του καιρού τους. Μας μοίραζαν ευχές συγχαρητήρια και χαιρετίσματα προς τον κ. Αρμάο την ψυχή του Ναυτικού Ομίλου Τήνου. Πραγματικά ζήσαμε πολύ χαρούμενες και συγκινητικές στιγμές.

Με καπετάνιο τον κ. Δημήτρη Πετρόπουλο και πλήρωμα τον κ. Χρήστο Φόνσο την κα Μαρία Δενεκαρία και τον κ. Δημήτρη Μαγκανιάρη, το σκάφος μας τερμάτισε στο Φοίνικα της Σύρου Ένας αγώνας που τον ευχαριστηθήκαμε, με πάρα πολλές εναλλαγές στον αέρα, αγώνας αντοχής σε όλο του το μεγαλείο με μια νύχτα μαγική μ΄έναστρο ουρανό και με φεγγάρι 2 μέρες πριν την Πανσέληνο... υπέροχες στιγμές!

 

Οφείλουμε ευχαριστίες και συγχαρητήρια στον κ. Mαραγκουδάκη για τη δωρεάν παραχώρηση θέσης στο Μικρολίμανο όλες τις μέρες παραμονής του σκάφους εκεί, για την τεράστια βοήθεια σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν με τα πανάκια μας και για όλα όσα μας προσέφερε και προσφέρει πάντα στον Όμιλό μας. Συγχαρητήρια στο Ναυτικό Όμιλο Σύρου, για την υποδοχή, τις εκδηλώσεις, γενικότερα η οργάνωση ήταν άρτια, ευχαριστίες σε όλους.»

 

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ
Βαγγέλης Ζαλώνης

Ενημέρωση για το νησί της Τήνου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νίκες με ρεκόρ Όρτσα τα πανιά… »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares