Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 17:43

Στην Εθνική η Κατερίνα Γκόκα του ΝΟ Πάρου!

Στην εθνική ομάδα βρίσκεται από χθες και επίσημα πλέον η 14χρονη Κατερίνα Γκόκα του Ναυτικού Ομίλου Πάρου μετά από μεγάλη μάχη.

Η Κατερίνα είχε να συναγωνιστεί αθλητές που κάθε Σαββατοκύριακο κάνουν αγώνες ενώ εκείνη όχι. Αυτό κάνει την επιτυχία της πιο μεγάλη. Είναι Βέβαια η δεύτερη χρονιά που βρίσκετε στην εθνική ομάδα, φέτος όμως θα μας εκπροσωπήσει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας από  τις 29 Ιουνίου έως  7 Ιουλίου. Εκτός από την πρόκριση της στην εθνική ομάδα βγήκε και 2η στις κορασίδες.

Ένα μεγάλο μπράβο στην Κατερίνα, στον προπονητή της Βασίλη Σωτηρίου και στους γονείς της που διαθέτουν τα χρήματα ώστε να πηγαίνει στους αγώνες μιας και η ομοσπονδία δεν δίνει πλέον χρήματα.

Το φετινό πρωτάθλημα ήταν ένα πανελλήνια γεμάτο ανατροπές. Πέραν από τις δυο πρώτες θέσης όλες οι άλλες ήταν ανοιχτές μέχρι το τέλος. Πολλοί καλοί αθλητές που ήταν πέρυσι στην εθνική ομάδα έμειναν εκτός. Η διοργάνωση ήταν από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Συγχαρητήρια και στον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Συγχαρητήριά και στα άλλα παιδιά των Κυκλάδων που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Στους προπονητές Γιάννη Γρυπάρη (ΣΥΡΟΣ). Πάχο Παπαστεφάνου (ΑΝΔΡΟΣ), Βασίλης Σωτηρίου (ΠΑΡΟΣ) και Κοσμά Χατζηγρηγοριου (ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ) που έκαναν πολλά χιλιόμετρα με τα αυτοκίνητα για να πάνε στην Κατερίνη, στους ναυτικούς ομίλους των νησιών και τέλος στους γονείς που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

 

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟ ΓΚΡΟΥΠ

9.ΓΚΟΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΠΑΡΟΣ)

60.ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ ΠΩΛΙΝΑ (ΠΑΡΟΣ)

63.ΒΑΣΤΑΡΔΗ ΚΑΤΙΑΝΝΑ (ΑΝΔΡΟΣ)

68.ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΠΑΡΟΣ)

71.ΚΑΡΑΟΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ (ΑΝΔΡΟΣ)

 

ΑΡΓΥΡΟ ΓΚΡΟΥΠ

11.ΣΚΙΑΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΠΑΡΟΣ)

17.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ (ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ)

30.ΜΠΡΟΥΣΗΣ ΒΙΚΤΩΡ (ΠΑΡΟΣ)

41.ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ)

58.ΚΡΙΣΙΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΝΔΡΟΣ)

72.ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ)

75. ΦΡΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΣΥΡΟΣ)LASER

 

LASER

43. ΚΡΙΣΙΛΙΑ ΒΙΟΛΕΤΤΑ (ΑΝΔΡΟΣ)

72.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΣΥΡΟΣ)

 

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares